OVAKVU SRPSKU SVADBU NIKO NIJE MOGAO DA ZAMISLI: Sva rodbina se okupila u DNEVNOJ SOBI (FOTO)
Okupila se sva rodbina, Foto: Printscreen/RTS

NISU MOGLI DA STIGNU IZ VALJEVA

OVAKVU SRPSKU SVADBU NIKO NIJE MOGAO DA ZAMISLI: Sva rodbina se okupila u DNEVNOJ SOBI (FOTO)

Porodica i prijatelji pratili su veselje iz dnevne sobe porodične kuće u Valjevu

Objavljeno:

Venčanje u Čikagu mladog momka iz Valjeva Predraga i njegove izabranice Sare. Familija nije uspela da stigne iz Valjeva, dobrim delom zbog otežanog putovanja zbog koronavirusa, ali su putem modernih medija uspeli da vide veći deo ceremonije. U međuvremenu, mlada uči srpski i sprema se za posetu Valjevu.

Dok je srpsko-palestinsko svadbeno veselje u Čikagu Predraga i njegove izabranice Sare bilo u punom jeku, familija u Srbiji provela je dan prateći koliko može to veselje na zum aplikaciji.

Porodica i prijatelji pratili su veselje iz dnevne sobe porodične kuće u Valjevu. Predrag je stigao u Ameriku pre tri godine, a Sara je rođena u Čikagu.

foto: Printscreen/RTS

-Predivno je i više nego što sam mogla da zamislim. Upoznala nas je zajednička prijateljica koja je srpskog porekla. Nisam bila u Srbiji, ali bih želela da je posetim, rekla je Sara.

Mladoženja Predrag ističe da će, kada prođe pandemija, sledeće godine napraviti slavlje za roditelje u Srbiji.

Bili su tu i sveštenici iz valjevskog kraja. Otac Saša Đurđević došao je sa Floride na venčanje.

-Nekako nas je bog spojio da istoga dana kada sam ja ovde dolazio po vizu u američku ambasadu, vidim Predraga i Saru, a nismo se poznavali, istakao je otac Saša Đurđević.

-Ovo mi je prilika da pozdravim Predragove roditelje koji nisu na venčanju, ali su sa nama bili duhovno i pratili su venčanje putem zum aplikacije, rekao je sveštenik Aleksandar Petrović.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / RTS)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.