Konačno otkrivena misterija Arkanovih sefova: U njima je bilo bogatstvo, a Ceca je imala ključ!
Foto: Dragan kadić

espreso saznaje

Konačno otkrivena misterija Arkanovih sefova: U njima je bilo bogatstvo, a Ceca je imala ključ!

Željko Ražnatović zakupio je neposredno po povratku iz rata u Bosni dva sefa u Komercijalnoj banci
Objavljeno:

Arkan je, kako tvrdi bivši službenik Komercijalne banke, imao u svom zakupu jedan manji sef, ali i još jedan, tada najveći u banci, površine 2,8 sa 1,5 metara.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

U vreme zakupa na čelu te banke sedeo je "bankar nad bankarima" Ljubomir Mihajlović, poznatiji kao Ljuba Šiptar, koji je u to vreme bio izuzetno blizak s Miloševićevim režimom.

foto: Profimedia

- Arkan i Ljuba su bili dugogodišnji prijatelji i Arkan nikad nije stavio svoj potpis na ugovor o zakupu sefa. Kad ih je otvarao, sedeo je kod Ljube u kancelariji i mrzelo ga je da siđe sprat niže i potpiše ugovor. Banka je imala samo deponovan potpis njegove supruge koja je bila ovlašćeno lice po sefu. To znači da je ona imala jedan ključ od sefa, a banka drugi - objašnjava penzionisani šef službe sefova Komercijalne banke, pa nastavlja:

- Sefovi su mogli da se otvore samo pomoću oba ključa. Ipak, celi taj ugovor je bez Arkanovog potpisa bio nevažeći, a zakup godinama niko nije plaćao. Kad je Arkan umro, banka je tražila da se cela stvar završi, ali se ostavinska rasprava svaki put iznova odlagala i na kraju je sef otvoren po nalogu Suda.

foto: Profimedia
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.