NA DANAŠNJI DAN PRE PET GODINA DESILO SE NEŠTO NEVEROVATNO: Sećate li se? Potrudite se, možete vi to!
Peti rođendan Espresa, Foto: Profimedia

DIVAN DAN

NA DANAŠNJI DAN PRE PET GODINA DESILO SE NEŠTO NEVEROVATNO: Sećate li se? Potrudite se, možete vi to!

Vaš Espreso danas slavi svoj 5. rođendan

Objavljeno: 10:03h

Na današnji dan pre pet godina desilo se nešto jedinstveno na medijskoj sceni Srbije: počeo je da radi portal Espreso.co.rs, najbolji i najzanimljiviji izvor vesti na srpskom jeziku.

Možda ovo nekome zvuči kao uobičajeno preterivanje, ali godine koje su pred nama biće dokaz ovih reči. A evo i zašto.

Najbrži smo

Bilo da je reč o vestima iz sporta, showbiza, sveta, društva, politike, uvek ćete ih, uglavnom (da ne preterujemo), prvo videti na Espresu. Ljudi koji rade u našoj redakciji vrhunski su obučeni da traže vesti na njihovom izvoru i da vam ih prezentuju u čistoj formi, bez ulepšavanja, doterivanja i šminkanja.

Najkreativniji smo

Znate i sami da su u proteklih pet godina zaštitni znak Espresa bile duhovite produkcije, socijalni eksperimenti, tekstovi koji osvetljavaju pojave u društvu sa njihove nevidljive strane. Naše uredništvo i velika kompanija u okviru koje postojimo, Adria Media Grupa, u narednom periodu pripremaju sadržaje koji će, i ovo je obećanje, promeniti stvari na našoj medijskoj sceni.

Jedinstveni smo po ovome: UVEK smo na strani "običnog čoveka"

Ako imate neki problem, javite nam se. Pokušaćemo da ga rešimo zajedno. Ako vam nešto smeta, ako želite nešto da prokomentarišete, javite nam se. Sve što kažete biće objavljeno. U Espresu će UVEK da se čuje vaš glas. Mi postojimo da bi se čuo glas običnog čoveka. Mi smo tu da ZAJEDNO menjamo stvari. NIŠTA što pošaljete nam nije DOSADNO. SVE što vas interesuje interesuje i nas. Svaku priču koju nam pošaljete ćemo ISPRATITI, ISPITATI, PROVERITI, URADITI. Šaljite. Komentarišite. Budite nam PARTNERI. Mi postojimo zbog VAS.

Ne lažemo vas

Čitaj gore: na strani smo OBIČNOG čoveka. NEĆEMO da vas lažemo. NEĆEMO da ulepšavamo stvarnost. NEĆEMO da mračimo, da stvari činimo lošijima nego što jesu. NEĆEMO nikoga da napadamo ako nije kriv, nećemo nikoga da branimo ako je kriv. NEĆEMO ništa osim da Srbiji pružimo priliku da čita prave vesti, da ih uvek ovde čita prvo, i da osvetljujemo dešavanja sa SVIH strana.

Čitajte nas! Pišite nam. Dajte nam savete, recite nam šta vas zanima. Recite nam šta vas NE zanima. Recite nam kakvi da budemo. Poslušaćemo svaku vašu reč.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)

Pogledajte video na našem youtube kanalu


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.