MONASI IZ HILANDARA MORALI SU DA SE TESTIRAJU 3 PUTA! Strah od opakog virusa uvukao se u ZIDINE SVETINJE
Svih 50 monaha je testirano čak tri puta, Foto: Printscreen/youtube

OVAKO STOJE STVARI

MONASI IZ HILANDARA MORALI SU DA SE TESTIRAJU 3 PUTA! Strah od opakog virusa uvukao se u ZIDINE SVETINJE

Poslednje testiranje je bilo pre četiri dana, a juče su stigli rezultati

Objavljeno:

U manastiru Hilandar na Svetoj Gori nema zaraženih koronavirusom! Svi monasi i sezonski radnici pre četiri dana testirani su na ovaj opaki virus, a svi nalazi juče su stigli su negativni.

Iako se u grčkim medijima pojavila informacija da u Hilandaru ima barem jedan zaraženi sveštenik, kako Informer saznaje, ova vest ipak nije tačna.

- Istina je da se jednom momku slošilo i da je dva dana imao temperaturu, ali to nije zbog korone, već je u pitanju toplotni udar. S obzirom da Srbi zbog mera koje su na snazi ne mogu da dođu i pomognu u berbi vinograda kao što to čine svake godine, u pomoć nam je pritekao Srbin iz Švedske. Ceo dan je bio na suncu, ovde su ogromne vrućine trenutno i normalno je da mu se slošilo. To se dešava svake godine. On je odvezen u bolnicu u Solunu, tamo je testiran na koronavirus, a nalaz je bio negativan! Već sutradan temperatura mu je spala i on se oseća dobro. Takođe, svih 50 monaha je testirano čak tri puta do sada i svaki put su svi bili negativni. Poslednje testiranje je bilo pre četiri dana, a juče su stigli negativni rezultati - rekao nam je izvor iz Hilandara.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Informer.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.