OD IZVEŠTAČA U VANREDNIM SITUACIJAMA DO NOVE TV ZVEZDE: Ovako je počeo Filip Čukanović, a najviše voli da radi OVO
Uspon karijere, Foto: Promo

MLAD I USPEŠAN

OD IZVEŠTAČA U VANREDNIM SITUACIJAMA DO NOVE TV ZVEZDE: Ovako je počeo Filip Čukanović, a najviše voli da radi OVO

Novinar koji sve više oduševljava javnost

Objavljeno: 13:39h

Mlad i šarmantan novinar Filip Čukanović poslednja dva dana glavna je tema medija zbog toga što je preuzeo mesto voditeljskog para Jovane Joksimović i Srđana Predojevića na TV Prva. Za samo nekoliko godina voditelj je uspeo da postane velika zvezda.

Kraljevčanin početak karijere počeo je kao novinar emisije “City Kids” i tada je već privukao pažnju te je radio i sinhronizaciju za nekoliko crtanih filmova. Zbog atraktivne boje glasa i elokvantnosti, već sa 18 godina počeo je da radi na jednoj radio stanici gde je vodio emisiju “Nedeljno popodne”.

Ozbiljniju televizijsku karijeru počeo je kada se priključuje timu jutarnjeg programa RTV Pink koji su tada vodili upravo njegove sadašnje kolege Jovana i Srđan.

Ipak, veliku uzlet doživeo je nakon izveštavanja u nemogućim situacijama tokom majksih poplava koje su zahvatile Srbiju i tada privukao veliku pažnju javnosti, ali čelnih ljudi drugih televizija koji su ga poželeli u svom timu.

Filip Čukanović tokom 2014. godine prelazi na TV B92 kao novo pojačanje informativne redakcije. Filip je tokom karijere radio i u drugim sferama novinarstva poput sporta, putopisa, međutim, najbolje se oseća kada sa građanima može podeliti najbitnije informacije koje su u fokusu tog dana.

Filip je tokom letnje pauze vodito jutarnji program na TV Prva menajući kolege Jovanu i Srđana, a prema pisanju medija, sada će biti stalni član, dok pomenuti dvojac napušta televiziju.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Objektiv.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.