IVAN IVANOVIĆ JE PATOLOŠKI LAŽOV! Vesić tužio voditelja zbog izjave o letovanju!
Ivan Ivanović i Goran Vesić, Foto: Predrag Mitić / Beta, Espreso.co.rs

U KLINČU

IVAN IVANOVIĆ JE PATOLOŠKI LAŽOV! Vesić tužio voditelja zbog izjave o letovanju!

Danas sam podneo tužbu protiv Ivana Ivanovića, uličara iz Beograda, zbog laži koje je izneo o mom letovanju

Objavljeno:

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić tužio je voditelja Ivana Ivanovića zbog, kako kaže, laži iznetim o svom letovanju. Vesić je javnost obavestio na svom Fejsbuk profilu u saopštenju, koje prenosimo u celini

Danas sam podneo tužbu protiv Ivana Ivanovića, uličara iz Beograda, zbog laži koje je izneo o mom letovanju.

Ivanoviću će zbog ove tužbe biti neprijatno, ali tužba je šansa da na sudu iznese dokaze, ako ih ima, za laži koje je izneo. Nemam nikakvu dilemu da će Ivanović biti osuđen za klevetu. To će biti zvanična potvrda da je Ivanović patološki lažov.

Ono što nije laž već činjenica da Ivanović ima stan u Hrvatskoj, u Rovinju, vredan oko 250 hiljada evra.

Da voli Hrvatsku to je njegov lični izbor na koji ima pravo. Njagov izbor je da u vreme kada se u Hrvatskoj slavi zločinačka akcija Oluja uživa na njihovom moru. Žalosno je da zbog svog stana promoviše hrvatske interese u Srbiji odnosno da se ponaša kao njihov lobista protiv svoje zemlje. Da u svojoj emisiji Stipu Mesića predstavlja kao simpatičnog dekicu koji ništa nije kriv osim što je mrzeo Srbe. Da je poživeo Tuđman dočekali bismo da i on gostuje kod Ivanovića kako bi ovaj uličar opravdao svoj stan u Rovinju. Pa da slušamo kako nam Tuđman uz značajno klimanje glavom Ivanovića objašnjava kako je Oluja bila turistički izlet, a Jasenovac radni logor sa zabavom.

To je Ivan Ivanović. Uličar iz Beograda spreman da uradi sve za pare. Da prevari kuma i otme mu emisiju ili da zbog stana u Rovinju koji je vredan četvrt miliona evra promoviše hrvatske interese u Srbiji.

Da podsetim građane kako izgleda Ivanovićev stan u Rovinju u kome uživa u vreme Oluje, a kako izgleda kada mu u poseti dođe njegov “simpatični dekica iz Hrvatske” Stipe Mesić. I kako je Mesić pretio da će Srbija da pliva u krvi. Кo želi da pronađe gostovanje Mesića kod Ivanovića na društvenim mrežama neće uspeti. Jer Ivanović se potrudio da obriše sve dokaze o ovoj skandaloznoj emisiji, naveo je Vesić.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.