ZBOG NEUMESNE ŠALE JOVANE JOKSIMOVIĆ GLEDAOCI POLUDELI! Poručili voditeljki da je JADNA što zadirkuje BOLESNE LJUDE
Foto: printscreen

Šta vi mislite o ovom Jovaninom ponašanju?

ZBOG NEUMESNE ŠALE JOVANE JOKSIMOVIĆ GLEDAOCI POLUDELI! Poručili voditeljki da je JADNA što zadirkuje BOLESNE LJUDE

Bivša voditeljka TV "Prva", Jovana Joksimović, nedavno je bila glavna tema na društvenim mrežama, gde su je kritikuju je da je olako napravila podrugljivu šalu s temom s kojom to nije bilo dolično – depresijom.

Objavljeno: 18:39h

Na Twitter-u i ostalim društvenim mrežama se i dalje vodi rasprava, odnodno, uglavnom napadi i kritika na račun Jovane prema koleginici Željki Mrđi i pominjanjem depresije kroz šalu.

Željka Mrđa je razgovarala je sa sagovornicom na temu depresije i o tome "zašto smo tužni u ovo doba godine".

Nakon što je završen razgovor, Jovana je iz studija oštro pitala koleginicu:

- Je l' si ti depresivna? - upitala je Jovana. Željka Mrđa, očigledno zbunjena pitanjem, zastala je i odgovorila:

- Ne, nisam, nisam. Jovana je potom "posavetovala" koleginicu: - Dobro. Onda malo više entuzijazma. Da objasnimo gledaocima da je lepo... praznici...

- Pa ima, naravno, naravno, ovo je samo poziv da pozovemo ljude da, ako se tako osećaju, a i u redu je da se tako osećaju, da ne moraju stalno da budu nasmejani, znači ako se tako osećaju, evo im prilika da malo to razreše, vide, kako, što, zašto - odgovorila je Željka.

Mnogi su na Twitter-u osudili Jovanu zbog ovakvog ponašanja prema koleginici, smatrajući ga ponižavajućim, kao i da depresija, svakako, nije tema za šalu i da je ne treba ovako olako pominjati bez razmišljanja o tome kome i kako bi to moglo da naškodi.

"Željka nije depresivna, ali je Jovana definitivno bezobrazna i neobrazovana", "Gluplju "šalu" nisam čula". "Potpuni neprofesionalizam i snishodljivost". "Jadno", "Ovde nije problem samo stigmatizacija terapije i ironija od strane Jovane, ovde je svakome ko razume psihoterapiju i ima iskustvo jasno da je Jovani mesto na psihoterapiji kako bi rešila poremećaje ličnosti koji je teraju da mobinguje svoje kolege". "Ovo nije prvi put da gledamo uživo kako Jovana mobinguje koleginicu", "Nadam se da nikada na sopstvenoj koži neće osetiti depresiju, ne bi joj bila nimalo smešna" i "Voditeljka nam svima duguje izvinjenje" - samo su neki od komentara ljudi.

(Espreso.co.rs/Direktno)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.