BAKA LJUBICA JE DOČEKALA STAROST SAMA,PREVARANT IZ RUSIJE REŠIO TO DA ISKORISTI: Tada je videla šta znači MAFIJA
Foto: Espreso.co.rs

au, kakva priča

BAKA LJUBICA JE DOČEKALA STAROST SAMA,PREVARANT IZ RUSIJE REŠIO TO DA ISKORISTI: Tada je videla šta znači MAFIJA

Usamljenost, žudnja za ljubavlju i moderne komunikacije umalo su koštale imovine Ljubicu Javorinu, stomatologa u penziji.

Objavljeno: 09:09h

Naime, ona se našla na meti gosta iz Rusije, koji ju je prvo emotivno zaveo, a onda u nekoliko navrata pokušao da se materijalno okoristi, a scenario prevare podseća na same holivudske trilere.

Ljubica Jarovina (70) iz mestu Jezerce na Plitvičkim jezerima, koja se godinama bavi izdavanjem apartmana u ovom biseru prirode u Hrvatskoj, našla se na meti zavodnika iz Jkutska, mesta u Sibiru, Evgenija B. (62). Naime, on je kod nje došao pre nekoliko godina kao turista, da bi je kasnije tokom boravka i emotivno zaveo, piše Jutarnji list. Kako je Ljubica rekla, Evgenije je njen život pretvorio u pakao, a sumnja da to čak i danas čini tako što je kontroliše preko interneta, zbog čega joj je ugrožen kako posao koji vodi preko servisa za izdavanje apartmana, tako i sama kuća koja vredi preko 130.000 evra.

Zbog čitave situacije angažovala je i privatnog detektiva, a zbog saznanja do kojih je on došao, rešila je da se obrati i samoj policiji.

- Kao gosta sam ga tretirala svega četiri ili pet dana u aprilu 2018. godine. Došao mi je na vrata, ja sam ga uredno prijavila preko turističke zajednice kao i sve druge goste. Zbližili smo se nakon nekoliko dana. Uvukao mi se pod kožu, kako bi se to reklo. Naš odnos bio je prijateljski, ali je ubrzo prerastao u romansu. Ostao je praktično da živi sa mnom naredna dva-tri meseca. Nisam primetila da se događa nešto čudno, a kako i bi, kad je bio divan, vrlo vredan čovek, znao je popravljati sve što bi video, kosio je travu, kuvao je ručak, sa mnom je pospremao sobe za turistima, skupa smo šetali, išli na more. Da, moram priznati da sam u tom trenutku bila za njega emotivno vezana, potvrđuju mi i moji rođaci da se to videlo. Gledajte, toliko se trudio oko mene, bio je kavaljer u svakom pogledu i meni se to dopalo. Sad znam da sam pogrešila, ali tada nisam mogla ni naslutiti u kojem pravcu će sve ići - rekla je ona na početku razgovora.

Evgenije je pričao na ruskom, ona na hrvatskom, ali su se lako sporazumevali na jeziku ljubavi. Međutim, već tada je bila pomalo sumnjičava, jer, kako kaže on ne samo da je dobro razumeo šta mu ona priča, već je počeo i poprilično dobro da priča hrvatski. Danas kada se priseti svega, kaže da su postojale neke sitnice na koje nije tada obraćala pažnju, ali su joj bile pomalo čudno. Naime, Evgenije je bio penzionisani bagerista koji navodno honorarno radi u jednom rudniku, koji je imao veliko opšte znanje, te je voleo da se opšta uz klasičnu muziku.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.