KORONA NE JENJAVA U OVOM SRPSKOM OKRUGU: U bolnici u Užicu 8 hospitalizovanih, u Krčagovu 33
Ima pacijenata na respiratoru u Opštoj bolnici u Užicu, Foto: RINA

NAPETO

KORONA NE JENJAVA U OVOM SRPSKOM OKRUGU: U bolnici u Užicu 8 hospitalizovanih, u Krčagovu 33

Na teritoriji Zlatiborskog okruga koronavirusom zaraženo je 2.563 osoba, a do sada su od posledica Covid-19 virusa preminule 64 osobe

Objavljeno:

U Opštoj bolnici u Užicu trenutno je hospitalizovano osam pacijenata pozitivnih i onih za koje se sumnja da su oboleli korona virusa.

Na odeljenjima intenzivne nege nalaze se dva pacijenta koji su priključeni na respiratore. U Krčagovu, u kovid bolnici, smešteno je 33 pacijenta koji imaju srednje tešku kliničkuu sliku, prenosi Glas zapadne Srbije.

Prema poslednjem izveštaju Zavoda za javno zdravlje Užice, na teritoriji Zlatiborskog okruga koronavirusom zaraženo je 2.563 osoba, a do sada su od posledica Covid-19 virusa preminule 64 osobe.

U periodu od 9. do 15. septembra, kako su saopštili iz Zavoda, virus korona potvrđen kod 13 osoba, i to u Užicu četiri, koliko i u Prijepolju, a po jedan novozaraženi u Priboju, Arilju, Požegi, Ccajetini, Bajinoj Bašti.

Od početka epidemije, najviše pozitivnih na Covid-19 registrovano je u Užicu, 833, dok je u Požegi registrovano 317, Priboju 265, Arilju 200, Prijepolju 197, Bajinoj Bašti 191, Novoj Varoši 167, Sjenici 165, Čajetini 162 i Kosjeriću 66.

Najviše preminulih od posledica virusa korona od početka epidemije zabeleženo je u Priboju - 15, dok je iz Užica preminulo 13 osoba, Požege i Sjenice po sedam, Nove Varoši šest, Bajine Bašte pet, Arilja četiri, Čajetine tri, i Prijepolja i Kosjerića po dve.

Bonus video:

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.