DOBRE VESTI ZA LEKARE I MEDICINSKO OSOBLJE U SRBIJI: Ministar Đorđević ih je saopštio!
Zoran Đorđević, Foto: Printscreen

podrška

DOBRE VESTI ZA LEKARE I MEDICINSKO OSOBLJE U SRBIJI: Ministar Đorđević ih je saopštio!

On je podsetio da su ti snanovi namenjeni zaposlenima u vojsci, policiji, borcima, vojnim invalidima i članovima porodica palih boraca....

Objavljeno:

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević rekao je danas da je u planu da se po istim cenama kao za pripadnike snaga bezbednosti grade stanovi i za lekare, medicinsko osoblje i mlade bračne parove.

"To će doprineti tome da podstaknemo mlade da ostanu u svojoj zemlji i tu stvaraju porodice", rekao je Đorđević prilikom obilaska stanova u Vranju za zaposlene u službama bezbednosti.

On je podsetio da su ti snanovi namenjeni zaposlenima u vojsci, policiji, borcima, vojnim invalidima i članovima porodica palih boraca.

Đorđević je kazao da su povećana ulaganja u unapredjenje položaja boraca, vojnih invalida i članova porodica palih boraca, što je dokaz da Srbija zna da ceni one koji su se borili za nju.

"Ovo je samo jedan korak ka cilju koji je pred nama, a to je obezbedjivanje boljih uslova za život naših gradjana, nastavićemo da radimo na svim poljima kako bismo ostvarili taj cilj", ocenio je ministar.

Obilasku novoizgradjenih stanova i radova u Vranju prisustvovala je predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić, ministarka gradjevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović i gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.