IZABRANO RUKOVODSTVO GO SAVSKI VENAC: MILOŠ VIDOVIĆ PREDSEDNIK OPŠTINE
Foto: pr

4. septembar 2020. godine

IZABRANO RUKOVODSTVO GO SAVSKI VENAC: MILOŠ VIDOVIĆ PREDSEDNIK OPŠTINE

Na predlog predsednika opštine danas su izabrani i članovi Veća GO Savski venac

Objavljeno:

Na drugoj sednici novog saziva Skupštine GO Savski venac odbornici su danas birali izvršne organe opštine. Za predsednika opštine jednoglasno je izabran Miloš Vidović, odbornik sa liste „Aleksandar Vučić – za našu decu“ i dosadašnji član Opštinskog veća.

foto: pr

Sa iste liste izabran je i zamenik predsednika Uroš Tripković, koji je takođe u prethodnom madatu obavljao funkciju člana Veća.

Irena Vujović, dosadašnja predsednica Gradske opštine Savski venac, obratila se danas odbornicima na sednici Skupštine i uputila reči podrške novoizabranom predsedniku opštine Milošu Vidoviću i članovima njegovog tima. Vujovićeva je u svom govoru podsetila na rezultate koji su ostvareni za vreme njenog mandata i poručila da će i ubuduće biti tu za građane Savskog venca. Ona je zahvalila saradnicima i odbornicima na saradnji i poželela im puno uspeha u daljem radu za dobrobit svih građana opštine Savski venac.

Predsednik opštine Miloš Vidović je rekao da će u naredne četiri godine još bržim tempom biti nastavljeno sa započetim projektima na Savskom vencu i naglasio da će briga o građanima i njihovim potrebama ostati prioritet.

- Trudićemo se da opravdamo poverenje sugrađana i da zajedno sa njima nastavimo da gradimo još lepši i bolji Savski venac. U narednom periodu nas očekuje izgradnja pijace na Senjaku, nastavak realizacije projekta izgradnje stanice na Prokopu, kao i rekonstrukcija Ulice kneza Miloša - rekao je Vidović.

foto: pr

Predsednik opštine je naveo da će uporedo sa velikim projektima koji se odvijaju na Savskom vencu, kao i onima koji su u planu, velika pažnja biti posvećena komunalnom uređenju opštine, rekonstrukciji ulica i međublokovskih saobraćajnica, obnovi fasada i ulaza stambenih zgrada.

- Postaraćemo se da Savski venac dobije još više zelenih oaza, gradićemo nova dečja igrališta i sportske terene, ulagati u osnovne škole i vrtiće kako bi našoj deci stvorili prijatan i podsticajan ambijent za boravak, učenje i druženje. Brinućemo o potrebama najmlađih i najstarijih sugrađana, kojima ćemo omogućiti veliki broj besplatnih programa i sadržaja. Želimo, kao što nam je i u prethodnim godinama bio cilj, da stvorimo Savski venac po meri građana - poručio je Vidović.

Na predlog predsednika opštine danas su izabrani i članovi Veća GO Savski venac: Vladimir Pavlović, Dejan Gerić, Slavica Trninić, Ljubomir Lovre, Aleksandar Dujanović, Zoran Kocić i Vladimir Novaković.

Na današnjoj sednici izabran je i zamenik predsednika Skupštine GO Savski venac Filip Matković sa liste Ivica Dačić "Socijalistička partija Srbije (SPS), Jedinstvena Srbija (JS) – Dragan Marković Palma“.

foto: pr

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.