UDRUŽENJE KIDNAPOVANIH I UBIJENIH NA KOSOVU ODGOVORILO DRAŠKOVIĆU: Zašto dokaze niste izneli porodicama? (VIDEO)
Foto: Stefan Kojić

RASPRAVA

UDRUŽENJE KIDNAPOVANIH I UBIJENIH NA KOSOVU ODGOVORILO DRAŠKOVIĆU: Zašto dokaze niste izneli porodicama? (VIDEO)

- Sumnjamo da je albanski lobi učinio svoje, potkupio Vas je, kako bi govorili protiv Srba i time štitili vođe i monstrume terorističke, zločinačke UČK - ističu iz Udruženja porodica kidnapovanih i ubijenih na Kosovu i Metohiji.

Objavljeno:

Udruženje porodica kidnapovanih i ubijenih na Kosovu i Metohiji postavilo je pitanje predsedniku SPO Vuku Draškoviću da li ima dokaze da su državna bezbednost, Rade Markovih i Legija ubili srpsku decu 1998. godine u kafiću "Panda" u Peći.

Udruženje u saopštenju postavlja pitanje Draškoviću zašto dokaze o kojima govori i iznosi nikada nije izneo porodicama kidnapovanih i ubijenih, čak i kada je bio ministar spoljnih poslova od 2004-2007. godine, kada su porodice i roditelji ubijene dece sa njim imali razgovore tražeći istinu i pravdu.

"Kao ministar ste ćutali o tome, a kada ste postali opozicija govorite o nekakvim dokazima, u koje porodice žrtava ne mogu da veruju, jer očigledno je da nikada ozbiljno i pravedno niste pristupili porodicama, niti ste za ozbiljno i pravedno shvatili srpske i kosmetske žrtve", ističe Udruženje.

Takođe je navedeno da je Udruženje porodica kidnapovanih i ubijenih srpskih kosmetskih žrtava, zbog istine i pravde, u obavezi da protiv Draškovića podnese krivičnu tužbu, kako bi pred sudom izneo te dokaze i kako ne bi više ometao pravdu.

"Sumnjamo da je albanski lobi učinio svoje, potkupio Vas je, kako bi govorili protiv Srba i time štitili vođe i monstrume terorističke, zločinačke UČK. Zato sada po Vašim izjavama ispada da su Srbi ubijali Srbe, kidnapovali ih, silovali, mučili, vršili trgovinu njihovim organima, ne bi iznenadilo i da izađete sa izjavama da su Srbi sami sebe ubijali, kidnapovali, mučili, sami sebi vadili organe i bacali u masovne grobnice u Albaniji i na Kosovu i Metohiji", navedeno je u saopštenju Udruženja porodica kidnapovanih i ubijenih na Kosovu i Metohiji.

(Espreso.co.rs/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.