VELIKO UPOZORENJE DOKTORA KONA KRUŽI SRBIJOM: Još uvek postoji jedan veliki problem, dobro čitajte njegove reči
Upozorenje Predraga Kona, Foto: Printscreen/Kurir

VAŽNO!

VELIKO UPOZORENJE DOKTORA KONA KRUŽI SRBIJOM: Još uvek postoji jedan veliki problem, dobro čitajte njegove reči

Mere se moraju sprovoditi, posebno zabrana okupljanja više od 30 osoba

Objavljeno:

UPOZORENJE: DALEKO SMO OD POVOLJNE EPIDEMIOLOŠKE SITUACIJE. Broj koji se testira u Kovid ambulantama Beograda na dnevnom nivou zbog sumnji na kovid ne opada poslednje dve nedelje.

Sa povratkom putnika iz inostranstva i polaskom u školu moguće je da dođe do povećane aktivnosti virusa. Zato se mere moraju sprovoditi, posebno zabrana okupljanja više od 30, koja je uz strogo poštovanje protiepidemijskih mera odobrena samo bioskopima i svim institucijama kulture u većem broju.

UPOZORENJE : DALEKO SMO OD POVOLJNE EPIDEMIOLOŠKE SITUACIJE. Broj koji se testira u Kovid ambulantama Beograda na...

Posted by Predrag Kon on Субота, 29. август 2020.

Nema povoljnijeg trenutka za polazak u škole, jer će se za svega nekoliko nedelja situacija verovatno nešto pogoršati. Postoje, sada već ponovljeni pokazateljii da mlađa deca nisu dobri prenosioci virusa, a iskustva iz vrtića je da deca ekstremno retko oboljevaju od Covid 19, i to uglavnom sa blagim simptomima.

Ponovno punjenje bolnica koje pod naletom epidemije postaju Covid bolnice moramo zajedno sprečiti. Da pomognemo sebi i zdravstvenim radnicima. APEL, MOLBA, pa i PREKLINJANJE za RAZUMEVANJE posebno mladih ljudi. Možemo mi to... S velikim poštovanjem zbog dosadašnjeg trpljenja i razumevanjem zbog sve ogorčenosti.

Predrag Kon

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.