MAJKO KOJA SI SE PORODILA KAD JE DRAGANA UMRLA, POMOZI NAM DA ISTERAMO PRAVDU: Apel jetrve preminule porodilje
Ispovest Olivere Rajtenbah, Foto: Printscreen/facebook, Profimedia

porodica neutešna

MAJKO KOJA SI SE PORODILA KAD JE DRAGANA UMRLA, POMOZI NAM DA ISTERAMO PRAVDU: Apel jetrve preminule porodilje

Porodica sumnja da se radi o propustu lekara, dok u KC Niš kažu da se čekaju rezultati obdukcije kako bi se utvrdio šta se desilo...

Objavljeno:

- Draga ženo, majko, ti koja si se porodila istog dana 23. avgusta 2020. godine kada i na žalost preminula Dragana Savić, koja si sa njom ležala u sobi, molimo te javi se, budi nam svedok da raščistimo slučaj, i nađemo odgovore!

foto: Printscreen/facebook

Ovaj apel putem Fejsbuka uputila je Olivera Rajtenbah, jetrva porodilje koja je pod još nerazjašnjenim okolnostima umrla na niškoj Ginekološko-akušerskoj klinici nakon što je rodila devojčicu.

Podsećamo, preminula porodilja, iza koje je ostala i desetogodišnja ćerkica, sahranjena na groblju u Donjoj Vrežini.

Olivera se od nje oprostila potresnim rečima.

foto: Printscreen/facebook

- Oprosti, ali ne mogu. Ne mogu da se pomirim sa činjenicom da te više nema. Da nikada više neću čuti tvoj glas. Da mi kažeš Olivera Katarina, smešna si mi. Ne želim da ti kažem zbogom zauvek, jer nisi otišla. Ne želim da odeš. Ćuvaćemo uspomenu na tebe, u srcu, a ti čuvaj nas odozgo. Daj nam snage, čuvaj svoju dečicu, tvoje blago. Nebo je postalo bogatije za još jednog anđela – navela je ožalošćena žena.

Porodica sumnja da se radi o propustu lekara, dok u KC Niš kažu da se čekaju rezultati obdukcije kako bi se utvrdio šta se desilo i zbog čega je porodilja, koja je bila dobrog zdravlja, iskrvarila.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.