MUSLIMANI MUČILI ĆERKU ZBOG VEZE SA SRBINOM, UNAKAZILI JE, A NA SUDU REKLI OVO: Onda su saslušani STRIC I STRINA
žena koja plače, Foto: Printscreen Youtube

preokret

MUSLIMANI MUČILI ĆERKU ZBOG VEZE SA SRBINOM, UNAKAZILI JE, A NA SUDU REKLI OVO: Onda su saslušani STRIC I STRINA

Državni tužilac je potvrdio da će ocu, majci, stricu i strini biti suđeno zbog nasilja nad maloletnicom.

Objavljeno:

Nesavesni roditelji, muslimani iz Bosne, koji su unakazili sopstvenu ćerku jer je htela da se uda za Srbina pravoslavca, kako se saznaje, pokušali su pred sudom da se izvuku na groteskan način:istražnim organima su poručili da su ćerki isekli kosu jer je imala vaške!

- Roditelji maloletnice su ovo brutalno šišanje objasnili činjenicom da je maloletnica imala vaši - potvrdio je Etjen Manto, državni tužilac iz Bezansona.

- Ali, stric i strina priznaju da je to bila kazna zbog bega. Maloletnica potvrđuje da je pretrpljeno nasilje u vezi s tim što njena porodica ne prihvata njenu emotivnu vezu sa mladićem srpskog porekla i hrišćanske vere - dodaje on.

Državni tužilac je potvrdio da će ocu, majci, stricu i strini biti suđeno zbog nasilja nad maloletnicom, i da su je tukli i sekli joj kosu, po njenom povratku, posle četvorodnevnog bega sa mladićem srpskog porekla, starim 20 godina, koji živi u istoj zgradi.

Podsetimo, devojčica (17) poreklom iz BiH, koju su roditelji, stric i tetka brutalno pretukli zbog veze sa Srbinom pravoslavcem, pretrpela je teške povrede - slomljeno rebro, povređeno uho, brojne modrice. Članovima njene porodice sudiće se u oktobru, javljaju francuski mediji.

Kako pišu francuski mediji, veza između 17-godišnje muslimanke i 20-godišnjeg pravoslavca bila je poznata njihovim roditeljima koji je nisu uzimali za ozbiljno, sve dok ih mladi nisu obavetili da žele da se venčaju.

Devojka je, kako mediji navode, pre nekoliko meseci otpočela vezu sa Srbinom (20), ali se porodica toj vezi protivila. Kako nije uspela da dobije blagoslov roditelja, devojka je prošle sedmice pobegla od kuće zajedno sa dečkom. Ona se roditeljima javila i rekla im da je to bila njena odluka, a roditelji su pokušali da je smire i privole da se vrati nazad kući.

Posle četiri dana devojka je odlučila da ode i lično popriča sa roditeljima, ali je po dolasku u stan doživela horor.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.