ŠTA JE BIO ĐORĐE KARAĐORĐEVIĆ? Poslednji srpski princ ili ludak i homoseksualac? (VIDEO)
Strongmenova priča o poslednjem srpskom princu, Foto: Printscreen

NOVI PROVOKATIVAN KLIP

ŠTA JE BIO ĐORĐE KARAĐORĐEVIĆ? Poslednji srpski princ ili ludak i homoseksualac? (VIDEO)

Strongmen je najpre naveo da je Đorđe Karađorđević poslednji srpski princ koga su više puta pokušavali da ubiju

Objavljeno:

Princ Đorđe Karađorđević (Cetinje, 27. avgust/8. septembar 1887 — Beograd, 17. oktobar 1972) je bio prvi sin kralja Petra I i Zorke, kćeri crnogorskog kralja Nikole I.

Bio je prestolonaslednik Kraljevine Srbije od 1903. do 1909. kada se odrekao prava na presto u korist mlađeg brata Aleksandra.

O tome ko je u stvari Đorđe Karađorđević, kakav je on bio i čime se bavio, šta ga je interesovalo, istraživao je Milan Jovanović Strongmen, čiji je video snimak na Jutjubu izazvao brojne reakcije i podigao veliku prašinu u javnosti.

Strongmen je svoj video pod nazivom "Poslednji srpski princ - ludak i homoseksualac?", počeo od iznošenja podataka da je ovaj smetao i opoziciji i poziciji i strancima i mnogima na dvoru.

On je naveo da je Đorđe Karađorđević poslednji srpski princ koga su više puta pokušavali da ubiju, a i pratili su ga...

- Proglašavali su ga i pederom i ludim. Proveo je 14 godina u psihijatrijskoj bolnici Gornja Toponica.

Strongmen je pričao o odrastanju malog Đorđa, kao i majci koja je posle petog porođaja preminula. Pomenuo je takođe i to da mali Đorđe nije baš bi prihvaćen od strane braće i sestara kada je bio mali.

Đorđe je inače bio vlasnik prvog automobila u Beogradu i poznat po svojoj ludoj vožnji, što je tada bilo 10 do 15 kilometara na sat.

- Za kratko vreme naučio je Beograđane da ne idu sredinom ulice, već da begaju kad ga vide - isričao je u svom stilu Strongmen.

Postoji inače i priča da je njegov učitelj mačevanja uživao u borbi koju su imali on i Aleksandar jer su se tukli drvenim sabljama do modrica. Inače, njegov odnos sa Aleksandrom je bio disharmoničan.

- Ovaj ga nije voleo, bio je ljubomoran i smatrao je da zavera da se na njegovo mesto dovede Aleksandar. Pričao je da ga prate, što možda i nije bilo netačno obzirom da je jednom uhvatio čoveka na konju koji ga je pratio. Dešavale su se čudne stvari, nestajali su mu predmeti, jednom mu je u sobi eksplodirala municija - ispričao je Strongmen.

Priča o tome da je princ Đorđe Karađorđević bio homoseksualac podgrevana je od strane njegovih neprijatelja.

- U to vreme su to bili zaverenici, Nikola Pašić i strana štampa - objasnio je Strongmen, pozivajući se i na ranija pisanja medija da je Đorđe Karađorđević bio u ljubavnoj vezi sa Mikom Alasom.

O svemu tome do kakvih je rezultata u svom istraživačkom radu došao Strongmen najbolje da pogledate na snimku.

Šta vi mislite o ovome? Pišite nam u komentarima...

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.