KORONA ODNELA JOŠ 1 ŽIVOT: U Majdanpeku umro muškarac (51), došao sa temperaturom, NAGLO MU SE SLOŠILO
U Majdanpeku premuo muškarac od koronavirusa, Foto: EPA-EFE/SERGEI CHIRIKOV

SVE JE POČELO S POVIŠENOM TEMPERATUROM

KORONA ODNELA JOŠ 1 ŽIVOT: U Majdanpeku umro muškarac (51), došao sa temperaturom, NAGLO MU SE SLOŠILO

U Opštini Majdanpek je 45, hospitalizovanih u tercijalnim ustanovama je njih 8 dok je izlečenih ukupno 59

Objavljeno:

Uprkos činjenici da je situacija sa korona virusom počela da se stišava u Majdanpeku je zabležen još jedan smrtni sluča od posledica virusa COVID 19.

To je peti slučaj od početka pandemije. Reč je o pacijentu (51) koji se javio majdanpečkoj covid ambulanti sa povišenom temperaturom i simptomima koji su ukazivali na prisustvo korona virus.

- Pacijentu je naglo pozlilo i kada nam se javio, sa dijagnostikovanom pneumonijom oba plućna krila odmah je prebačen i hospitalizovan u Kliničkom centru u Nišu. Nakon urađenog PCR testa čiji je rezultat bio pozitivan, kolege u Nišu su učinili sve što je bilo u njihovoj moći.

Međutim, uprkos naporima i nadanjima svih nas da će se sve dobro završiti jer se radi o čoveku srednje životne dobi, koji nije imao nikakava hronična oboljenja , nažalost organizam nije uspeo da se izbori, kaže dr Dragan Fudulović direktor Majdanpečkog Doma zdravlja.

Inače , po poslednjem izveštaju Zavoda za javno zdravlje ,,Timok,, Zaječar ukupno aktivnih pacijenata na virus COVID 19 u Opštini Majdanpek je 45, hospitalizovanih u tercijalnim ustanovama je njih 8 dok je izlečenih ukupno 59.

U drugom talasu pandemije od virusa korona ukupno je zaraženo 92 majdanpečana a od početka pandemije njih 104.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Informer.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.