BIĆE ZATVARANJA TRAKA: Na auto-putu Takovo-Ljig košenje trave u oba smera
Na auto-putu Takovo-Ljig košenje trave u oba smera, Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

RADOVI

BIĆE ZATVARANJA TRAKA: Na auto-putu Takovo-Ljig košenje trave u oba smera

U kontra smeru Ljig-Takovo, od danas do 7. avgusta, radovi u pokretu na košenju trave razdelnog pojasa

Objavljeno: 09:22h

Na auto-putu E-763, smer Takovo-Ljig, od danas do 7. avgusta radovi u pokretu na košenju trave putnog pojasa i obeležavanju horizontalne signalizacije za maglu, pa je za saobraćaj zatvorena zaustavna traka, saopštilo je JP "Putevi Srbije".

U kontra smeru Ljig-Takovo, od danas do 7. avgusta, radovi u pokretu na košenju trave razdelnog pojasa, a za saobraćaj su zatvorene preticajne trake u oba smera.

Sombor - Obilaznica oko Sombora, do 5. avgusta radovi na sanaciji kolovoza. Saobraćaj se odvija prema privremenoj saobraćajnoj signalizaciji.

Kneževići - Bela Zemlja - Užice, naseljeno mesto Bela Zemlja, radovi se produžavaju do 10. avgusta, od 7.00 do 16.00 časova, subotom od 7.00 do 15.00 časova. Saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila i regulisan je semaforima. Preporučeni alternativni putni pravac je lokalni put-Mačkat.

Brza Palanka - Negotin, oba smera, do 15. avgusta radovi na popravci mostova, uz naizmenično propuštanje vozila, regulisano semaforskom signalizacijom.

Prema informacijama Uprave granične policije u 07.30 sati: -na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 90 minuta, -na graničnim prelazima Kelebija i Batrovci, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 60 minuta, -na graničnom prelazu Šid, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.