VEST DANA U BEOGRADU: Devojka (20) se porodila na aerodromu 'Nikola Tesla'!
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

prelepo

VEST DANA U BEOGRADU: Devojka (20) se porodila na aerodromu 'Nikola Tesla'!

Beba je dobro - navodi izvor

Objavljeno: 21:52h

Državljanka Tunisa porodila se danas oko 18.30 na aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu. Kako saznaje "Blic", ona je na aerodrom došla da sačeka putnika iz inostranstva, ali je iznenada počela da ima kontrakcije.

Lekari iz ambulante na aerodromu doprineli su da porođaj prođe u najboljem redu i Tunišanka je na svet donela zdravog dečaka.

Informaciju o nesvakidašnjem porođaju potvrdili su nam iz Hitne pomoći, koji su preuzeli porodilju i bebu sa posteljicom i prevezli je u GAK "Narodni front", gde je okončan porođaj.

Izvor iz Narodnog fronta rekao je za "Blic" da je pacijentkinja zbrinuta u toj ustanovi i da nem nikakvih komplikacija.

- Sasvim normalno se oseća, nema komplikacija, beba je dobro, porodilja takođe, svesna je i komunicira na engleskom jeziku - rekao je izvor bLIC, koji je želeo da ostane anoniman.

Za sada ne znamo sve detalje i okolnosti kako je došlo do porođaja, ali svakako mami i bebi želimo dobro zdravlje, a srećnim roditeljima čestitamo prinovu.

Podsetimo, slična situacija dogodila se prošlog meseca kada se jedna trudnica porodila u automobilu što je izazvalo saobraćajni kolaps na Pančevačkom mostu u Beogradu.

- Majci je ovo bio prvi porođaj. Majka je mlada, ima 20 godina, a na svet je donela devojčicu tešku 2.950 grama. I majka i beba su dobro, zbrinute su u našem porodilištu - rekao je tada za "Blic" direktor Višegradske Aleksandar Stefanović.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.