UZ OGRANIČEN BROJ POSETILACA: Otvoreni bazeni Sportskog centra Tašmajdan od 1. avgusta!
Ograničen broj posetilaca je 350, Foto: Profimedia

novosti

UZ OGRANIČEN BROJ POSETILACA: Otvoreni bazeni Sportskog centra Tašmajdan od 1. avgusta!

Radno vreme otvorenih bazena je od 10 do 19 časova, a kada vremenski uslovi budu to dozvolili biće organizovano i noćno kupanje od 20 do 23 časa

Objavljeno:

Bazeni Sportskog centra Tašmajdan otvaraju se od 1. avgusta u 10 časova uz ograničen broj posetilaca na 350 i uz obavezno poštovanje epidemioloških mera koje su na snazi.

Podrazumeva se merenje telesne temeperature na ulazu, prolazak kroz dezo barijeru, upotrebu dezinfekcionih sredstava, poštovanje fizičke distance od 2 metra i drugo.

Radno vreme otvorenih bazena je od 10 do 19 časova, a kada vremenski uslovi budu to dozvolili biće organizovano i noćno kupanje od 20 do 23 časa.

Cena dnevne karte je 350 dinara, za decu od 2 do 10 godina 150 dinara, dok popodnevna karta (15.00-19.00) košta 250 dinara.

U prethodnom periodu bazen je renoviran, izvedeni su planirani radovi na sanaciji školjke bazena, izradi novog, prohromskog korita, prelivnih kanala i bazenske rasvete.

Zamenjen je deo bazenske tehnike i sistema za preradu vode, uređen je parter, postavljen veći broj tuševa, rekonstruisani su toaleti, sanirane tribine i podtribinski deo, a ceo prostor dodatno je ozelenjen.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.