OVO KIDA DUŠU NA SITNE DELOVE: Suprug preminule porodilje (34) se POTRESNOM porukom oprostio od Brankice (FOTO)
Suprug preminule porodilje slomljen od bola, Foto: Printscreen/Facebook

TUGA DO NEBA!

OVO KIDA DUŠU NA SITNE DELOVE: Suprug preminule porodilje (34) se POTRESNOM porukom oprostio od Brankice (FOTO)

U komentarima ispod njegove emotivne objave nizali su se komentari podrške

Objavljeno:

Branislav I., suprug Brankice I. (34) iz Vranja koja je preminula u KC Niš nakon porođaja u sedmom mesecu trudnoće dok se nalazila na respiratoru zbog sumnje na koronavirus, slomljen je od bola zbog gubitka supruge. On je objavio zajedničku fotografiju sa Brankicom na društvenoj mreži Fejsbuk.

“Tuga, ljudi, otišla mi duša moja”, napisao je neutešni Branislav.

Podsetimo, Brankica je 3. jula stigla u KC Niš, u šestom mesecu trudnoće, budući da je imala simptome zaraze koronavirusom. Od 18. jula se nalazila na respiratoru.

Kako joj se zdravstveno stanje naglo pogoršalo, lekari su odlučili da je porode i tako pokušaju da spasu bebu koju je nosila.

Brankica je porođena u ponedeljak posle 20 časova carskim rezom, a na svet je donela dečaka teškog svega 920 grama. Nažalost, ona nije dočekala da ga vidi.

foto: Printscreen/Facebook

Kako je suprug Branislav naveo, ni sam ne zna kako se Brankica zarazila budući da nije izlazila iz kuće. Kao jednu od mogućnosti naveo je sumnju da joj je možda on preneo virus, zbog čega je i sam testiran i sada čeka rezultate.

U komentarima ispod njegove emotivne objave nizali su se komentari podrške.

“Valjda samo bog zna zašto je sve to tako, a ono što sigurno znamo je da je bol velika i da ju je teško rečima izreći. Mi ćemo svi ovih dana podeliti bol s tobom, ali ti ćeš je bolovati zauvek, jer vreme ne leči, samo te uči da ziviš s bolom”, jedan je od komentara upućenih Branislavu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Objektiv.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.