BOJANA JE MEDICINSKA SESTRA NA KiM: Ona leči Srbe od korone, a njen vapaj morate da poslušate! SVA JE U RANAMA!
Bojana Janićijević, Foto: Novosti

IZDRŽI!

BOJANA JE MEDICINSKA SESTRA NA KiM: Ona leči Srbe od korone, a njen vapaj morate da poslušate! SVA JE U RANAMA!

Kapa dole za sve medicinske radnike...

Objavljeno:

"Ljudi, nemojte da nosite maske, i nemojte da čuvate ni sebe ni druge!!! Šta vas briga kad ima ko da crnči umesto vas! Svo medicinsko osoblje, među kojima smo i mi samohrani roditelji."

Ova objava Bojane Janićijević, medicinske sestre zaposlene u Kliničko bolničkom centru u Kosovskoj Mitrovici uz svoju sliku na kojoj se vide tragovi odnosno ožiljci zbog nošenja maske i vizira, opomena je onima koji ne nose zaštitnu opremu.

Bojana Janićijević
Bojana Janićijević foto: Novosti

- Ne bih da dajem nikakve izjave. Slika služi samo kao apel ljudima da počnu da nose maske. Fotografija je zapravo objavljena kao apel ljudima da konačnu počnu da brinu o sebi i drugima. Nikoga ne vređa niti omalovažava, već poruka ljudima da brinu o sebi i zaštite sebe i druge - odgovorila nam je kratko Bojana koja kao i ostalo osoblje u ovom kliničko bolničkom centru radi požrtvovano na lečenju obolelih od Covida-19.

Iako je prema rečima dr Zlatana Eleka direktora ove ustanove situacija u srpskim sredinama na KiM poslednjih dana u vezi korona virusa znatno stabilnija, na lečenju u mitrovačkom kliničko bolničkom centru koji poseduje 180 postelja, trenutno je 125 pacijenata, od kojih je 108 sa težom kliničkom slikom.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.