ROĐACI I KOMŠIJE TRUDNICE NA RESPIRATORU OČAJNI: Molimo se za njih, bila je dobro, onda joj se stanje pogoršalo!
KC NIŠ, Foto: Beta / Saša Đorđević

NADAMO SE NAJBOLJEM

ROĐACI I KOMŠIJE TRUDNICE NA RESPIRATORU OČAJNI: Molimo se za njih, bila je dobro, onda joj se stanje pogoršalo!

Jedan od rođaka kaže da joj se stanje naglo pogoršalo

Objavljeno:

Kako je "Blic" jutros pisao, lekari Kliničkog centra u Nišu neprekidno prate zdravstveno stanje dve trudnice koje su bile zaražene korona virusom, od kojih je jedna priključena na respirator, a druga je na kiseonoičkoj potpori.

Po rečima lekara, stanje trudnice (27) u sedmom mesecu trudnoće koja je priključena na respirator zbog pogoršanja funkcije pluća je ozbiljno, ali je trenutno je stabilno, dok druga trudnica ima 34 godine, u šestom je mesecu trudnoće i trenutno prima samo kiseonik, nije na respiratoru, a stanje je u blagom poboljšanju.

Reporteri "Blica" jutros su posetili kuću u kojoj živi porodica trudnice koja je na respiratoru, ali tamo nismo zatekli nikoga. Tu su, u selu, bile samo komšije i rođaci.

- Samo da ona i beba koju nosi budu dobro. Divna su porodica, ne zaslužuju nešto ovako da im se dešava - kažu rođaci i prijatelji trudnice (27), koja je i sedmom mesecu trudnoće priključena na respirator nakon što joj se pogoršala funkcija pluća.

Jedan od rođaka kaže da joj se stanje naglo pogoršalo.

- Nedelju dana je u bolnici, poslednja dva dana je bila je dobro, samo na kiseoniku, onda joj se stanje naglo pogoršalo. Ne znamo šta je, tri puta je testirana na koronu i tri puta je bila negativna - kaže jedan od rođaka.

Poznanici porodice kažu da su mladi supružnici planirali dva puta svadbu, ali da su je dva puta i odlagali zbog korone.

- Sve su dogovorili, ali zbog situacije uzrokovane koronom slavlja su otkazivana, pa su morali i oni. Propala im je i muzika, na kraju su hteli da naprave neko malo veselje u svojoj kući samo za najbliže, i evo šta se desilo - priča jedan od poznanika.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.