SRBIJO, IMAMO JOŠ SAMO ŠEST DANA: Možemo li SVI ZAJEDNO DA skupimo 40.000 evra za Milošev život?
Imamo još samo šest dana, Foto: Printscreen

719 NA 3030

SRBIJO, IMAMO JOŠ SAMO ŠEST DANA: Možemo li SVI ZAJEDNO DA skupimo 40.000 evra za Milošev život?

Ovaj Zrenjaninac se trenutno nalazi na lečenju u Frankfurtu, u medicinskoj ustanovi specijalizovanoj za naprednu medicinu

Objavljeno:

Miloš se od 2013. godine bori sa karcinomom mozga. Do sada je imao dve operacije na otvorenom mozgu. Treća operacija nije opcija, jer bi mogla da dovede do paralize. Štaviše, u septembru prošle godine dobio je usmenu prognozu lekara, još samo 20 dana života.

Miloš je prvi put operisan kad je imao dvadeset i tri godine, 2013. godine, na Kliničkom Centru Vojvodine, odeljenje Neurohirurgije u Novom Sadu, gde su mu uklonili tumor. Posle prve operacije se dobro oporavio i živeo je zdrav život, bavio se sportom, nastavio je svoje studiranje.

Tumor se vratio početkom 2019. godine i Miloš je drugi put operisan na istoj klinici u martu. Posle operacije u martu, Miloš nije uspeo da se oporavi, a tumor je počeo naglo da raste. Da bi se u septembru zbog čestih gubitaka svesti ponovo našao u Kliničkom Centru Vojvodine u borbi za život.

Rešenja poput hipertermije, protonskog zračenja i hemioterapije, zajedno sa imunoterapijom, kako tvrde doktori u Nemačkoj, jedino su rešenje da ovaj mladi čovek preživi i nastavi život bez posledica.

Ovaj Zrenjaninac se trenutno nalazi na lečenju u Frankfurtu, u medicinskoj ustanovi specijalizovanoj za naprednu medicinu.

Imamo još šest dana

Do 15. jula je potrebno uplatiti još 40.000 eura da ne bi došlo do prekida terapije zahvaljujući kojoj je Miloševo stanje stabilizovano i ustanovljen je napredak. Ukoliko dođe do prekida, sav rad koji je uložen je izgubljen, a Miloševo telo ne može da se nosi sa novim komplikacijama, navodi njegova devojka.

Ovo je jedina šansa koju imamo.

Pomozimo Milošu:

Slanjem SMS poruke: Upišimo 719 i pošaljimo SMS na 3030

Uplatom na devizni račun:

Miloš Guteša, 23000 Zrenjanin 115-0381652525141-09​

IBAN: RS35115038165252514109

SWIFT: AAAARSBG

Gofundme.com: https://www.gofundme.com/f/fighting-the-brain-cancer-for-the-3rd-time

Uplatom platnim karticama putem linka: E-doniraj

Uplatom sa vašeg PayPal naloga putem linka: PayPal

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.