Od 12. jula avionom do Madrida: Er Srbija obnavlja letove i do Španije!
Avion Er Srbije, Foto: EPA-EFE/FABIO FRUSTACI, Ilustracija

najavljeno

Od 12. jula avionom do Madrida: Er Srbija obnavlja letove i do Španije!

Er Srbija će 12. jula, letom na relaciji Beograd - Madrid, započeti obnovu avio-saobraćaja ka Španiji

Objavljeno:

Er Srbija će 12. jula, letom na relaciji Beograd - Madrid, započeti obnovu avio-saobraćaja ka Španiji, kao prvi avio-prevoznik koji će ponovo povezati Srbiju i popularnu mediteransku zemlju.

Samo dan kasnije, Er Srbija će uspostaviti i letove za Barselonu, saopštio je nacionalni avio-prevoznik

Nacionalna avio-kompanija je letove do Madrida i Barselone pokrenula u junu 2019. godine, nastavljajući tradiciju svog prethodnika JAT-a koji je do poznatih turističkih odredišta u Španiji saobraćao do 1998. godine.

"Raduje nas što obnavljamo vazdušne mostove ka Madridu i Barseloni, dvema destinacijama koje su odmah nakon uvođenja prošle godine izazvale izuzetno veliko interesovanje među našim putnicima. Sada smo ponovo u prilici da im ponudimo jutarnje i večernje letove koji su pogodni i za poslovna i za turistička putovanja", izjavio je direktor za komercijalu i strategiju Er Srbije, Jirži Marek.

Nacionalna avio-kompanija će do španske prestonice i velike mediteranske luke saobraćati dva puta nedeljno, do Madrida četvrtkom i nedeljom, a do Barselone petkom i ponedeljkom.

Kada red letenja dostigne pun kapacitet, Er Srbija će ponuditi dobru mrežnu povezanost iz Španije preko Beograda do Dubrovnika, Podgorice, Sarajeva, Sofije, Splita, Tirane i Tivta, saopštila je Er Srbija.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.