SNS ŠABAC: Napadnute prostorije stranke prošle noći
Šabac, Foto: Printscreen Youtube

izjavio

SNS ŠABAC: Napadnute prostorije stranke prošle noći

Stranka smatra da je to posledica klime koju, kako navode, stvaraju pristalice političkih struktura poraženih na lokalnim izborima 21. juna u tom gradu

Objavljeno:

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Šapcu saopštio je da su u noći između utorka i srede kamenovane prostorije stranke u tom gradu, pri čemu je, kako navode u saopštenju, pričinjena materijalna šteta.

Stranka smatra da je to posledica klime koju, kako navode, stvaraju pristalice političkih struktura poraženih na lokalnim izborima 21. juna u tom gradu.

"Šapčani su 21. juna jasno rekli šta misle o politici koja je ovaj grad prekrajala dve decenije. Sada ova ubedljivo poražena grupa, umesto da raspiše ponavljanje izbora na 27 biračkih mesta, pokušava da prekroji volju Šapčana, oglušujući se o Zakon, pretnjama, klevetama, ucenama, ali i kamenicama", navodi se u saopštenju.

Podsećamo sve učesnike političkog života u Šapcu da je jedino mesto na kojem je moguće pošteno i demokratski promeniti vlast, odnosno dati sud o radu političara, biračko mesto, a ne ulica, zaključuje SNS Šapca.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.