Celog dana oblaci i kiša, mogući olujni udari, temperatura do 22 stepena!

Ne izlazite bez kišobrana

Celog dana oblaci i kiša, mogući olujni udari, temperatura do 22 stepena!

Jutarnja temperatura vazduha kretaće se od sedam do 11 stepeni, a vetar će biti slab i umeren jugoistočni, u Pomoravlju, Podunavlju i na planinama povremeno jak, u južnom Banatu sa olujnim udarima
Objavljeno: 07:42h

U Srbiji će danas biti umereno do potpuno oblačno vreme, ponegde sa slabom kišom i sa najvišom dnevnom temperaturom od 15 do 22, a u Timočkoj krajini oko 12 stepeni. Kako je saopštio Republički hidrometeorološki zavod, jutarnja temperatura vazduha kretaće se od sedam do 11 stepeni, a vetar će biti slab i umeren jugoistočni, u Pomoravlju, Podunavlju i na planinama povremeno jak, u južnom Banatu sa olujnim udarima. I u Beogradu će danas biti umereno do potpuno oblačno i vetrovito vreme, uz mogućnost kratkotrajne kiše, a vetar će biti umeren i jak jugoistočni.

Jutarnja temperatura vazduha biće 11, a najviša dnevna 17 stepeni. U Srbiji će, prema izgledima vremena za sedam dana, do 21. oktobra, sutra i prekosutra biti vetrovito vreme sa umerenim i jakim jugoistočnim vetrom, u južnom Banatu i Donjem Podunavlju i olujnim. Sutra će, posle mestimično maglovitog jutra, tokom dana biti pretežno sunčano vreme. Po podne i uveče očekuje se umereno naoblačenje na severu i zapadu mestimično sa kišom. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.