U NOVOM PAZARU JE ZA 24 SATA UMRLO PETORO LJUDI! Ovo su poslednje informacije, STRAŠNO JE TAMO
Foto: Ilustracija, EPA-EFE/ Hilda Ríos

HOROR

U NOVOM PAZARU JE ZA 24 SATA UMRLO PETORO LJUDI! Ovo su poslednje informacije, STRAŠNO JE TAMO

U bolnici u Novom Pazaru je hospitalizovano 205 pacijenata pozitivnih na virus koron

Objavljeno:

Do preseka u 10.00 časova, u poslednja 24 sata u Opštoj bolnici u Novom Pazaru preminulo je još pet osoba od posledica izazvanih virusom korona, a trenutno je na respiratoru jedan pacijent, saopštio je danas koordinator te zdravstvene ustanove Mirsad Đerlek.

U bolnici u Novom Pazaru je hospitalizovano 205 pacijenata pozitivnih na virus korona, a u toj zdravstvenoj ustanovi leče se i pacijenti iz Sjenice, pa je tako, prema rečima Djerleka, ta bolnica postala regionalna.

"Zdravstveni radnici su nam preumorni, ali imamo i brojnu rodbinu pacijenata koja je stalno prisutna. Molim sve za strpljenje i spuštanje tenzija", kazao je Djerlek i najavio da će u bolnicu u Pazar danas stići još 10 respiratora.

Takođe, Djerlek je najavio i da će u toku dana biti montirana vojna bolnica sa 150 ležajeva, sa kojom će doći 25 vojnih lekara i 15 tehničara.

"Osnovaćemo i dva šatora ispred infektivnog za trijažu sa šest doktora. Mislim i ubeđen sam da možemo da budemo mirniji u odnosu na prethodni period", poručio je Đerlek.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.