Spasavaj se ko može: I danas pakao, do 37 stepeni, od sutra kiša!
Foto: Stefan Jokić, Zorana Jevtić

Ne izlazite ako ne morate

Spasavaj se ko može: I danas pakao, do 37 stepeni, od sutra kiša!

U Srbiji će danas biti pretežno sunčano i veoma toplo uz slab i umeren vetar, u južnom Banatu povremeno jak južni i jugoistočni, saopštio je RHMZ.
Objavljeno: 07:35h

Jutarnja temperatura kretaće se od 16 do 22, u Beogradu i na jugu Banata oko 25 stepeni, a najviša dnevna od 33 do 37 stepeni Celzijusa.

Za korak ispred svih: Lansirana Espreso aplikacija! Overite je odmah!

Tokom noći u severnim krajevima predviđa se osveženje s pljuskovima, grmljavinom i pojačanim severozapadnim vetrom.

U Beogradu će biti pretežno sunčano i veoma toplo. Vetar će biti slab i umeren, južni i jugoistočni. Jutarnja temperatura oko 25, najviša dnevna oko 37 stepeni. U Srbiji u četvrtak će se osveženje sa pljuskovima, grmljavinom i pojačanim severozapadnim vetrom iz severnih i zapadnih proširiti na ostale krajeve. Lokalno su moguće kratkotrajne vremenske nepogode.U petak i za dane vikenda u zemlji će biti umereno do potpuno oblačno i osetno svežije mestimično s kišom i lokalnim pljuskovima. U Beogradu se predviđa slično vreme u istom periodu. Biometeorološka prognoza za sredu, 13. jul 2016. Svim hronično obolelim i osetlјivim osobama se savetuje naročita opreznost usled očekivane biometeorološke situacije. Meteoropatske reakcije su moguće u vidu nervoze, malaksalosti i glavobolјe.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.