BRUTALNA TUČA U MARKETU U KG: Kupac napadnut jer je odbio da stavi MASKU? To su svi mislili A ISTINA JE DRUGAČIJA
Foto: Printscreen

DA LI JE REALno?

BRUTALNA TUČA U MARKETU U KG: Kupac napadnut jer je odbio da stavi MASKU? To su svi mislili A ISTINA JE DRUGAČIJA

Grad Kragujevac je proglasio vanrednu situaciju, a ona propisuje obavezno nošenje maski u zatvorenim prostorijama

Objavljeno:

Do brutalne tuče u jednom marketu u Kragujevcu došlo je zbog nepoštovanja bezbedonosnih mera zbog epidemije korona virusa, gde je kupac odbijao da stavi zaštitnu masku prilikom ulaska u market, koja je obavezna.

Tom prilikom došlo je do verbalnog sukoba između pripadnika dvojice obezbeđenja i jednog kupca.

Sve je to zabeležila jedna od prolaznica koja je incident snimila telefonom, što su danas preneli svi mediji.

Prema prvim informacijama, čovek se sukobio sa pripadnicima obezbeđenja jer nije nosio masku, iako stoji upozorenje na kome piše da je obavezna mera nošenje zaštitnih maski.

Međutim, prema poslednjim informacijama do incidenta je došlo jer je čovek sa snimka navodno pokušao da ukrade neke artikle, a potom je i nasrnuo na obezbeđenje.

- Osoba sa snimka je 30. juna, oko 20 časova, u Roda marketu u Kragujevcu, pokušala da izvrši krivično delo krađe alkoholnog pića. Naše kolege iz obezbeđenja su najpre zamolile osobu da im preda proizvod i da mirno sačekaju dolazak policije. S obzirom na to da je osoba verbalno i fizički pretila kolegama iz obezbeđenja, oni su bili prinuđeni da tu osobu fizički zadrže do dolaska policije. Dalje postupanje po ovom slučaju preuzimaju policija i tužilaštvo Grada Kragujevca. Važno je napomenuti da osobi sa snimka ovo nije prvi put da obavlja krivično delo krađe, jer je 28. juna, takođe u ovoj prodavnici, pokušao da obavi isto krivično delo. Kada su u pitanju bezbednosne mere u cilju sprečavanja širenja infekcije COVID-19, naša kompanija je postavila pleksiglas zaštitne pregrade na kasama, u radnjama imamo podno označavanje koje pomaže potrošačima da održavaju rastojanje od 2 metra, a svi zaposleni u objektu imaju rukavice i maske. Kada su u pitanju potrošači, u cilju sprečavanja širenja infekcije COVID-19, Grad Kragujevac je proglasio vanrednu situaciju, a ona propisuje obavezno nošenje maski u zatvorenim prostorijama, navodi se u saopštenju Roda marketa.

Kako je sve to izgledalo, možete pogledati ovde:

Šta vi mislite o ovome? Pišite nam u komentarima...

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.