Mile pazi mozak: Ovo su neki od najzanimljivijih i najbesmislenijih naslova koji su objavljeni u Srbiji! (FOTO)
Foto: Giphy

Evo zašto nećete da verujete!

Mile pazi mozak: Ovo su neki od najzanimljivijih i najbesmislenijih naslova koji su objavljeni u Srbiji! (FOTO)

Izabrali smo galeriju naslova koji su u prethodnih nekoliko godina privukli veliku pažnju publike, a uvereni smo da ste i vi dobar deo njih pročitali. Nadamo se da ćete još jednom uživati u njima, i da ćete se dobro zabaviti
Objavljeno: 18:07h

Jedna od najduhovitijih članaka na portalu "Njuz net" navodi da preko 75 procenata čitalaca štampe u Srbiji smatra da naslovi u dnevnim novinama i na internetu nisu dovoljno glupi i da mediji mogu još da unaprede taj segment svog rada.

Za korak ispred svih: Lansirana Espreso aplikacija! Overite je odmah!

Iako ovaj portal objavljuje izmišljene vesti, ova, na žalost, spada u kategoriju poluistinitih, jer se mediji u trci za klikom i naklonošću marketinških agencija koje im obezbeđuju likvidnost, ne libe da na bilo koji način dođu do tako željenog poteza levim klikom miša ovdašnjeg korisnika neta.

Na našu veliku žalost, srpsko društvo je u debelom čabru, pa ih bilo kakva društveno odgovorna vest uopšte ne interesuje, o vestima sa kulture da i ne govorimo.

Najčitaniji tekstovi na svim portalima su oni posvećeni narodnim pevaljkama, njihovoj deci i njihovnim ljubavnim i mladelačkim avanturama.

Zato smo izabrali galeriju naslova galeriju naslova koji su u prethodnih nekoliko godina privukli veliku pažnju publike, a uvereni smo da ste i vi dobar deo njih pročitali.

Nadamo se da ćete još jednom uživati u njima, i da ćete se dobro zabaviti

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.