OVA MAJKA ČETVORO DECE JE HEROINA SRBIJE: Dr Lejla Ćeranić je jedini infektolog u Novom Pazaru (FOTO)
Dr Lejla Ćeranić je jedini infektolog u Novom Pazaru, Foto: Printscreen

NAKLON DO PODA

OVA MAJKA ČETVORO DECE JE HEROINA SRBIJE: Dr Lejla Ćeranić je jedini infektolog u Novom Pazaru (FOTO)

Iako najmlađi specijalista infektologije u OB Novi Pazar, dr Lejla Ćeranić, majka četvoro dece, nakon što su njenih dvoje starijih kolega morali na lečenje i u izolaciju zbog infekcije corona virusom, preuzela je na svoja pleća preteško breme lečenja svih covid-19 obolelih pacijenata na Infektivnom odeljenju OB Novi Pazar

Objavljeno:

Novi Pazar je pre četiri uveo vanrednu situaciju zbog porasta broja obolelih od korona virusa. Navodi se da je epidemiološka situacija u gradu nestabilna, ali pod kontrolom.

U Novi Pazar danas stižu lekari i iz drugih zdravstvenih ustanova širom Srbije kako bi pomogli u lečenju pacijenata koji imaju korona virus.

Ovo je neophodno zbog toga što je trenutno jedini infektolog OB u Novom Pazaru dr Lejla Ćeranić.

Iako najmlađi specijalista infektologije u OB Novi Pazar, dr Lejla Ćeranić, majka četvoro dece, nakon što su njenih dvoje starijih kolega morali na lečenje i u izolaciju zbog infekcije corona virusom, preuzela je na svoja pleća preteško breme lečenja svih covid-19 obolelih pacijenata na Infektivnom odeljenju OB Novi Pazar.

Kako portal sandzakpress piše, dr Lejla se neće požaliti na uslove rada, manjak kadrova, nedostatak opreme, ona samo stručno, časno i dostojanstveno radi svoj posao i ćuti.

Ljudi su puni podrške i dodaju da je reč o hrabroj i poštenoj ženi.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.