ŠTA MISLITE, U KOM SRPSKOM GRADU JE KONJ ZALUTAO U CENTAR? Nema šanse da pogodite (FOTO)
Konj na Niškoj ulici, Foto: Printscreen

NEVEROVANTNO

ŠTA MISLITE, U KOM SRPSKOM GRADU JE KONJ ZALUTAO U CENTAR? Nema šanse da pogodite (FOTO)

Većina ih je izašla napolje kako bi životinju sklonili sa ulice, nahranili je i slikali

Objavljeno:

Grupa Nišlija sedele je u kafani Galija kada se oko 3 sata posle ponoć ugledali konja na ulici. Većina ih je izašla napolje kako bi životinju sklonili sa ulice, nahranili je i slikali, a sve je imalo srećan epilog, kako je rekao vlasnik ove kafane Zoran Stamenković za niške medije, jer je ubrzo došao vlasnik po njega.

Na snimku koji kruži na društvenim mrežama vidi se mnoštvo ljudi oko lepe životinje. Kockama šećera su malo po malo uspeli da ga sklone sa kolovoza, a ubrzo su došli i vlasnici.

foto: Printscreen/facebook

Pojavio se negde oko 3 sata ujutru, niodukda. Počeo je nervozno da kasa gore-dole i onda smo videli da treba da ga smirimo, da ga ne udari neki auto i da pozovemo policiju, da vidimo čiji je. Cela kafana je izašla ispred, hranili smo ga. Svi su se oduševili. Stvarno je bio mnogo lep konj. Baš je bio fin, umiljat - ističe Stamenković.

Da li su vlasnici sami naslutili da je konj otišao pravo u centar grada da se prošeta ili ga je neko prepoznao pa im je javio, Stamenković ne zna, ali kaže da je čuo da ovoj životinje nije prvi put da se ovako odmetne.

(Espreso.co.rs/mediji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.