Ispovest Beograđanina: Kako je izgledalo moje pakleno gubljenje nevinosti!
Foto: Giphy

Nije bilo kao na filmu

Ispovest Beograđanina: Kako je izgledalo moje pakleno gubljenje nevinosti!

Jasno mi je bilo da ću sasvim sigurno napraviti neku grešku ili zaboraviti određeni detalj, međutim, realnost mi je lupila prilično jak šamar. Bio sam gotovo beskoristan
Objavljeno: 10:23h

Portal "24 sata" objavio je priču o Beograđaninu koji je na urnebesan način izgubio nevinost koju prenosimo u celosti.

Za korak ispred svih: Lansirana Espreso aplikacija! Overite je odmah!

Gubljenje nevinosti je jedna od najvažnijih stvari u životu muškarca, ili je barem tako bilo u mom. S obzirom na to da se to desilo kasnije nego što sam očekivao, imao sam dosta vremena da usavršim svoje znanje o seksu gledajući brojne filmove, i pritom ne mislim na porniće. Kada je napokon došao trenutak kada je trebalo da postanem muškarac desilo se nešto neočekivano, sve što sam mislio da znam bilo je beskorisno.

Jasno mi je bilo da ću sasvim sigurno napraviti neku grešku ili zaboraviti određeni detalj, međutim, realnost mi je lupila prilično jak šamar. Bio sam gotovo beskoristan.

Zapravo, bio sam toliko loš da mi je nadu jedino ulivala činjenica da svaki naredni seks može da mi bude samo bolji.

Bio sam srednjoškolac koji je upravo zakoračio u svoju prvu ozbiljnu vezu, a samim tim krenuo sam i ka svom prvom seksualnom iskustvu koje je uključivalo drugo ljudsko biće. Mislio sam ću taj trenutak dočekati potpuno spreman nakon brojnih filmova koje sam imao priliku da gledam. Ceo događaj mi je do detalja bio isplaniran u glavi, nije bilo šanse da nešto pođe po zlu. A po zlu je krenulo sve.

foto: Giphy

Istog trenutka kada sam saznao da ću biti sam za vikend moja ruka je krenula ka telefonu. Nakon kraćeg razgovora znao sam da ću se te večeri oprostiti sa svojom nevinošću.

Sat vremena pre velikog događaja sve je bilo spremno. Imao sam savršenu muziku, sveće, čokoladu, flašu vina i kondom koji sam prilično ponosno kupio u apoteci, sa sve osmehom jer sam želeo da svi znaju da ću imati seks. Sve se odvijalo prema planu koji je celuloidna traka utisnula u moj mozak.

Znao sam da moram da budem pravi džentlmen i kao takav ispoštujem svoju dragu koja nije bila toliko neiskusna kao ja. Smatrao sam da će mi romantičan ugođaj doneti kakvu takvu prednost u njenim očima i učiniti celo iskustvo nezaboravnim.

To se nije desilo.

Istog trenutka kako je zakoračila u stan počela je da me skida. Bio sam zatečen. Svo moje planiranje i trud bili su uzalud. Za svega par minuta bili smo u mojoj sobi, potpuno goli i ja sam svom snagom pokušavao da pratim scenario u svojoj glavi.

Filmovi su mi jasno stavili do znanja da moram da budem nežan i pažljiv, da je obasipam poljupcima i nežno skidam.

Međutim, nije bilo ničeg nežnog, seksi ili suptilnog u trenutku kada je trebalo da joj skinem donji veš. Potez skidanja ženskih gaćica mi je i dan danas jedna od krajnje ne seksi stvari koju je nemoguće izbeći.

Uprkos tome, u glavi sam i dalje imao sliku naših isprepletanih tela, nežnih dodira i talasa emocija.

A, onda je usledilo novo razočaranje. Nije mogao da mi se digne. Jednostavno nije. Iako je od uzbuđenja što je predamnom savršeno žensko telo mozak bio na ivici toga da eksplodira, to se nije dešavalo tamo gde treba. Moji pokušaji da navučem kondom bili su sramotni. Polako sam gubio tlo pod nogama.

foto: Giphy

Usledila je nezgodna pauza i njen pokušaj da me ohrabri. Razumela je o čemu se radi iako sam ja bio na ivici nervnog sloma.

Trebala mi je njena pomoć, samo, nisam znao kako da je tražim. U filmovima je sve uvek teklo kao podmazano i svi su znali šta je potrebno da rade.

Na moju sreću, rešila je da iskulira moj problem. Sa osmehom je odlučila da nam je potrebno samo još malo predigre.

Ništa. Kao da se telo urotilo protiv mene.

Nakon debakla koji sam doživeo zahvaljujući verovanju da filmovi imitiraju stvarni život, moj mozak se okrenuo drugom izvoru najbližem realnosti – pornićima.

foto: Giphy

Posegao sam za svojom prvom fantazijom, seksu pod tušem. Pristala je sa osmehom koji kao da je govorio – šta god misliš da će ti pomoći.

I pomoglo je. I te kako je pomoglo. Na trenutak sam zaboravio sve scene savršenog seksa i samo imao seks sa osobom koja mi se sviđa. Nije bilo savršeno, ali za prvi put, po drugi put, nije bilo ni toliko loše.

Moj prvi seks nije bio savršen, naprotiv, bio je smotan, prepun nezgodnih poteza i krajnje smešan. Baš kao što istraživanje nečega toliko zabavnog kao seks treba da bude, samo što ja to tada nisam znao.

Ali vrlo brzo sam naučio. Svaki naredni bio je bolji od prethodnog i ona je uživala u svakom trenutku.

Taj prvi nespretan prvi seks mi je na veliku sreću pružio sve ono što više nikada ne želim da doživim, i na moju veliku sreću, nikada više i nisam.

(Espreso.co.rs / 24sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.