Ispovest Beograđanina: Kako je izgledalo moje pakleno gubljenje nevinosti!
Foto: Giphy

Nije bilo kao na filmu

Ispovest Beograđanina: Kako je izgledalo moje pakleno gubljenje nevinosti!

Jasno mi je bilo da ću sasvim sigurno napraviti neku grešku ili zaboraviti određeni detalj, međutim, realnost mi je lupila prilično jak šamar. Bio sam gotovo beskoristan
Objavljeno: 10:23h

Portal "24 sata" objavio je priču o Beograđaninu koji je na urnebesan način izgubio nevinost koju prenosimo u celosti.

Za korak ispred svih: Lansirana Espreso aplikacija! Overite je odmah!

Gubljenje nevinosti je jedna od najvažnijih stvari u životu muškarca, ili je barem tako bilo u mom. S obzirom na to da se to desilo kasnije nego što sam očekivao, imao sam dosta vremena da usavršim svoje znanje o seksu gledajući brojne filmove, i pritom ne mislim na porniće. Kada je napokon došao trenutak kada je trebalo da postanem muškarac desilo se nešto neočekivano, sve što sam mislio da znam bilo je beskorisno.

Jasno mi je bilo da ću sasvim sigurno napraviti neku grešku ili zaboraviti određeni detalj, međutim, realnost mi je lupila prilično jak šamar. Bio sam gotovo beskoristan.

Zapravo, bio sam toliko loš da mi je nadu jedino ulivala činjenica da svaki naredni seks može da mi bude samo bolji.

Bio sam srednjoškolac koji je upravo zakoračio u svoju prvu ozbiljnu vezu, a samim tim krenuo sam i ka svom prvom seksualnom iskustvu koje je uključivalo drugo ljudsko biće. Mislio sam ću taj trenutak dočekati potpuno spreman nakon brojnih filmova koje sam imao priliku da gledam. Ceo događaj mi je do detalja bio isplaniran u glavi, nije bilo šanse da nešto pođe po zlu. A po zlu je krenulo sve.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.