OTKRIVENO ŠTA SE DEŠAVALO PRED SMRT DR VIOLETE: Ovo su svi novi DETALJI
Doktorka Ašanin je izvršila samoubistvo, Foto: Printscreen/Youtube

impresivna biografija

OTKRIVENO ŠTA SE DEŠAVALO PRED SMRT DR VIOLETE: Ovo su svi novi DETALJI

Violeta je završila studije na Medicinskom fakultetu u Beogradu, kao i specijalizaciju i master studije, posle čega je stekla i zvanje doktora medicinskih nauka.

Objavljeno: 08:02h

Poznata doktorka Violeta pre nekoliko dana izvršila je samoubistvo. Kako prenosi Informer, jedan događaj bitno je uticao na njenu odluku za takav drastičan potez.

Violeta S. A. (50), čuveni plastični hirurg, pred samoubistvo se čudno ponašala, zapostavila je posao i počela često da izlazi * To je bio znak da potiskuje neke probleme, ali niko iz njene okoline nije znao šta je muči.

Doktorka Violeta S. A. (50) iz Beograda, vlasnica klinike za estetsku hirurgiju i jedan od najboljih plastičnih hirurga u Srbiji, potpuno se promenila pre nego što se u nedelju ubila nožem u luksuznom stanu u centru Beograda.

Njeni rođaci i prijatelji ispričali su policajcima da je ona pred smrt počela čudno da se ponaša, imala je problema na poslu, zapostavila je kliniku i počela često da izlazi. Tek nakon tragedije zaključili su da je Violeta tim ponašanjem zapravo potiskivala neke probleme, ali niko iz njene okoline nije znao šta je zaista tišti i da će se to završiti kobno.

Nisu slutili tragediju

Izvor iz istrage kaže da je, sudeći po izjavama najbližih Violetinih rođaka i prijatelja, ona počela da se menja još krajem prošle godine.

- Navodno, u oktobru 2019. njen muž je potpuno preuzeo kontrolu nad klinikom za estetsku hirurgiju, koju je još 2000. osnovala Violeta. Ostalo je nepoznato da li su oni to uradili u dogovoru, ili je to bilo na insistiranje muža, pa ju je to pogodilo. Nekoliko meseci kasnije, prema izjavama rođaka i prijatelja, desilo se još nešto što je pogodilo čuvenu doktorku. Njena bliska prijateljica, koja je radila kao hirurg na toj klinici, dobila je otkaz - kaže naš sagovornik.

Violeta je, prema njegovim rečima, tada počela sa čestim noćnim izlascima.

- Bliski prijatelji su primetili da se ona drastično menja, kao da je pritiskaju neki problemi. Pomislili su da joj je teško što joj je usporio posao prethodnih meseci zbog epidemije koronavirusa, ali je ona počela i psihički da se menja. Njeni najbliži su primetili da više nije odavala utisak pozitivne i nasmejane osobe, kakva je bila do prošle godine. Međutim, nikom ni na kraj pameti nije palo da će dići ruku na sebe - dodaje naš sagovornik.

Šta se tačno dešavalo u Violetinoj glavi uoči samoubistva, ostaće obavijeno velom tajne. Ona je kobnog dana krišom uzela nož i ponela ga u kupatilo, dok su u stanu bili njeni muž i sin iz prvog braka. Zatim se dva puta ubola u grudi, pri čemu je iz drugog puta zarila sebi sečivo u srce i preminula.

Posle izvesnog vremena, Violetini muž i sin su se zabrinuli što je nema i što se ne odaziva, pa su razvalili vrata kupatila i zatekli strašan prizor.

Impresivna biografija

Violeta je završila studije na Medicinskom fakultetu u Beogradu, kao i specijalizaciju i master studije, posle čega je stekla i zvanje doktora medicinskih nauka. Radila je najpre na Institutu za kardiovaskularne bolesti "Dedinje" i VMA, a profesionalno iskustvo iz oblasti plastične hirurgije stekla je usavršavanjem u bolnicama u Italiji, Kanadi, Grčkoj, Rusiji, Brazilu i SAD. Otvorila je 2000. godine privatnu kliniku za estetsku hirurgiju, koja je u međuvremenu postala jedna od najboljih u zemlji.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.