DARKO SA ŽENOM VEĆ 4 GODINE ŽIVI U MRAKU! Udario ga je autobus, za 1 dan mu je život KRENUO NIZBRDO
U udesu mu je napukao kuk, pa je morao na operaciju, Foto: Privatna arhiva

ONI NE MOGU VIŠE

DARKO SA ŽENOM VEĆ 4 GODINE ŽIVI U MRAKU! Udario ga je autobus, za 1 dan mu je život KRENUO NIZBRDO

Danas smo primili poziv od Darkove žene Tatjane Babić, koja nam je rekla da oni i dalje nakon četiri godine žive bez struje

Objavljeno:

Darko Milovanović je čovek koji je preživeo udarac autobusa, da bi ga nakon toga proglasili krivim jer nije imao novac da plati veštačenje od 60.000 dinara. Zbog teških povreda koje je zadobio, otišao je na bolovanje zbog čega je dobio otkaz.

Da muka bude još gora, u udesu mu je napukao kuk, pa je morao na operaciju. Ipak, izbrisan je sa liste čekanja nakon što su ga greškom pozvali da operiše koleno. Isto ime i prezime, samo se nije poklapalo godište. Tako je tuđom nebrigom izbrisan sa liste čekanja.

Problem koji ih takođe muči je to što im je EPS isključio struju zbog neplaćenih računa. Oni već četiri godine žive u mraku. Kako nam je Darko ranije objašnjavao, iz EPS-a su ga optužili da krade struju pa je osuđen i da se vuče po sudovima iako je invalid.

Danas smo primili poziv od Darkove žene Tatjane Babić, koja nam je rekla da oni i dalje nakon četiri godine žive bez struje.

Živimo bez struje već četiri godine, evo već ulazimo u petu. Darko je bolestan, ja imam astmu i imam jake napade..koristim dve pumpice svaki dan i jedva dišem...

Tatjani i Darku je potrebno 80.000 kako bi mogli da kupe nov priključak za struju koji im je potreban da ne bi više živeli u mraku. Da užas bude još veći, pored već pomenute sume novca potrebno im je i 22.000 za legalizaciju.

Podsetimo, Centar za Socijalni rad ne interesuje da li će Darko jesti, ni kako će se kupati iako ih je više puta molio za pomoć. Zvao je i Crveni krst, ali bez rezultata.

foto: Privatna arhiva

Kako kaže, ranije je primao 8.000 dinara od Centra za socijalni rad, ali više ne dobija ništa. Zahtev za ponovnu isplatu pomoći kao da skuplja prašinu, a Darko se više ne nada tom novcu.

Pored toga, firma JKP "Batočina" u kojoj je Darko bivši zaposleni mu duguje 238.000 dinara, ali on ima osećaj da se bori "sa vetrenjačama".

Bonus video:

( Espreso.co.rs )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.