Starleta dobila posao u Srpskoj akademiji nauka i umetnosti?!?

šipka je preporučila

Starleta dobila posao u Srpskoj akademiji nauka i umetnosti?!?

Jedina osoba koja je imala hrabrosti da narodu saopšti istinu je Katarina Smiljanić. Ona je gotovo svim medijima potvrdila da je zaposlena u SANU kao sekretarica upravnika Lončara
Objavljeno: 16:36h

Srpska akademija nauka i umetnosti (SANU) doživela je snažan moralni udarac kada je objavljena informacija da Katarina Smiljanić, starleta iz kazina sa kursom za frizere, radi kao sekretarica upravnika poslova SANU Budimira Lončara. Dok Katarina vrti nečije rulet loptice, akademici se prave kao da ih njena pojava posebno ne dotiče. Spekuliše se da je Katarinu zaposlio lično Budimir Lončar, inače, profesor na privatnom Pravnom fakultetu univerziteta “Union” i upravnik poslova SANU. Za medije, kako sama Katarina kaže, ne daje izjave.

Ni PR služba SANU nije želela da komentariše Katarinino zaposlenje. Inače, SANU se finansira iz budžeta, pa bi građani Srbije trebalo da znaju na šta se troši njihov novac! U ponedeljak je bilo nemoguće dobiti i izjavu sekretara SANU Marka Anđelkovića, koji bi, takođe, trebalo da zna ko je i sa kakvim kvalifikacijama zaposlen u SANU. “Novostima” je rečeno da je Anđelković na Institutu za biologiju, a tamo su, pošto su saslušali pitanje, rekli da je “otišao sa Instituta”. Iako bi akademici po službenoj dužnosti trebalo da budu upućeni u sve sfere društvenog života, akademska starleta je, iz nekog razloga, zaobišla njihov radar. Akademici objašnjavaju da njihova odeljenja nemaju dodirnih tačaka sa administracijom SANU, gde “spada” i mesto poslovnog sekretara.
- Mi o svemu tome pojma nemamo. Znamo ko je sekretar Akademije, ali ko je sekretar u nekoj službi, niti znamo, niti smo nadležni, niti nas pitaju, niti se mi njima mešamo u posao - rekao je akademik Matija Bećković. Jedina osoba koja je imala “hrabrosti” da narodu saopšti “istinu” je Katarina Smiljanić lično. Ona je gotovo svim medijima potvrdila da je zaposlena u SANU kao sekretarica upravnika Lončara. A na pitanje da li je tačno da je u Akademiju stigla iz kazina gde je radila kao starleta i da li je po zanimanju frizerka, rekla je da nije ovlašćena da daje bilo kakve informacije. (Espreso.co.rs / Izvor: Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.