NOVA PREVARA U SRPSKIM KAFIĆIMA: Dobro pogledajte račun, možda ste platili ONO ŠTO NISTE NI HTELI! (FOTO)
Pazite dobro, ilustracija, Foto: Profimedia, Printscreen

lukavi prevaranti

NOVA PREVARA U SRPSKIM KAFIĆIMA: Dobro pogledajte račun, možda ste platili ONO ŠTO NISTE NI HTELI! (FOTO)

Iako te stavke nema u zvaničnom cenovniku, ima je na računu pa ako baš volite citrusne note u napitku, neka vas ne začudi dodatni trošak za to veliko zadovoljstvo - navodi se u postu.

Objavljeno:

Posle boravka u kafiću, najvažnije bi trebalo da nam bude da dobijemo fiskalni račun, ali osim toga, važno je i ono što piše na istom. Verujemo, ni sami ne gledate ponaosob baš svaku stavku, ali neobična nikome ne može da promakne.

Pojedini vlasnici kafića, očigledno se dovijaju na razne načine kako da se dodatno ugrade u cenu koja će ići na džep mušterija. Odnedavno, jedan kafić naplaćuje i kriške voća koje idu kao ukras na čaši pića.

Dodatnu nevericu gosta tog istog kafića izazvala je činjenica da je kriška pomorandže kao prilog u soku naplaćena 50 dinara.

Informacija je objavljena na društvenim mrežama Zaštite potrošača.

- Ukoliko vas ovih dana put nanese u Obrenovac (ili ste iz Obrenovca) pa poželite da se okrepite u jednom od čuvenih lokala u centru grada, budite spremni da krišku pomorandže kao prilog u vašem piću platite 50 dinara. Iako te stavke nema u zvaničnom cenovniku, ima je na računu pa ako baš volite citrusne note u napitku, neka vas ne začudi dodatni trošak za to veliko zadovoljstvo - navodi se u postu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.