ZA NEKOLIKO SATI U SRBIJI ĆE BITI POTOP! Iznad nas su CRNI OBLACI, ne izlazite ako ne morate
U Beogradu se očekuju pljuskovi, ilustracija, Foto: Beta/Nikola Jovanović

ludog li vremena

ZA NEKOLIKO SATI U SRBIJI ĆE BITI POTOP! Iznad nas su CRNI OBLACI, ne izlazite ako ne morate

U Beogradu je čitav dan promenljivo oblačno, toplo i vetrovito, pre podne je bilo suvo vreme, kasno posle podne, uveče i noću očekuje nas kiša, pljuskovi i grmljavina.

Objavljeno:

Nakon lepog vremena u kojem smo uživali, sada nas očekuju pljuskovi praćeni sa grmljavinom. Danas će se crni oblaci ponovo pojaviti nad Srbijom.

Kako je najavljeno, biće promenljivo oblačno, toplo i vetrovito, pre podne uglavnom suvo, a posle podne, uveče i noću mestimično kiša, pljuskovi i grmljavina. Ponegde je moguć jak pljusak sa gradom.

Tokom popodneva lokalna pojava kiše ili pljuskova sa grmljavinom, uglavnom u severnim, zapadnim i istočnim krajevima Srbije.

Vetar će biti umeren i jak, južni i jugozapadni, u toku noći u slabljenju. Najniža temperatura od 9 do 19, najvisa od 24 na zapadu do 29 stepeni na istoku i jugoistoku.

U Beogradu je čitav dan promenljivo oblačno, toplo i vetrovito, pre podne je bilo suvo vreme, kasno posle podne, uveče i noću očekuje nas kiša, pljuskovi i grmljavina. Vetar će biti umeren i jak, južni, u toku noći u slabljenju. Najviša temperatura do 27 stepeni.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.