OBJAVLJENO ŠTA ĆE SE DESITI S GUČOM: Cela Srbija je upravo dobila saopštenje
ilustracija, Foto: Profimedia

veselo

OBJAVLJENO ŠTA ĆE SE DESITI S GUČOM: Cela Srbija je upravo dobila saopštenje

Zbog odlične epidemiološke situacije, održaće se ove manifestacije u Srbiji

Objavljeno:

Na Petrovaradinskoj tvrđavi od 13. do 16. avgusta održaće se i Egzit, zatim Bir fest u Beogradu, dok je kraj meseca rezervisan za tradicionalnu Roštiljijadu u Leskovcu.

Najznačajnije i najposećenije manifestacije i muzički festivali u Srbiji - Sabor trubača u Guči, Egzit, Roštiljijada u Leskovcu i Bir fest, biće održani u avgustu, uprkos prvobitnim najavama da bi zbog epidemije korone mogli biti otkazani.

Zbog odlične epidemiološke situacije, ali i velikog interesovanja posetilaca iz zemlje i inostranstva koji posle izolacije žude za dobrim provodom, organizatori su se 'naoštrili' i najavljuju poznate muzičke izvođače i veliku posetu.

Tako će Srbi, ali i gosti iz inostranstva, pobedu nad koronavirusom moći da proslave prvo od 6. do 9. avgusta u Guči uz pečenje, svadbarski kupus, trubače i Gorana Bregovića, a potom, od 13. do 16. avgusta, na Egzitu uz muziku najpoznatijih domaćih i svetskih di-džejeva. Hladno pivo i poznati rok bendovi čekaju nas od 20. do 23. avgusta na Bir festu u Beogradu, dok će kraj meseca, od 24. do 30. avgusta, biti rezervisan za najbolji domaći roštilj i poznate pevače na čuvenoj leskovačkoj Roštiljijadi.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.