NAJAVA IZ ER SRBIJE: Kreću letovi iz Niša i Kraljeva
ilustracija, Foto: Stefan Jokić

uskoro

NAJAVA IZ ER SRBIJE: Kreću letovi iz Niša i Kraljeva

Planirano je da Er Srbija letove iz Niša počne od 16. juna, a iz Kraljeva od 30. juna

Objavljeno:

Nacionalna avio-kompanija Er Srbija najavila je danas, posle dobijanja odobrenja od Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, da ponovo pokreće letove iz Niša i Kraljeva.

Planirano je da Er Srbija letove iz Niša pčne od 16. juna, a iz Kraljeva od 30. juna.

Aerodromi Srbije doo Niš navodi da očekuju nastavak postepene normalizacije redovnog avio saobraćaja i vraćanja svih destinacija u narednom periodu, i da će pored Er Srbije i WižAir-a i kompanija Ryanair uskoro početi da leti sa niškog Aerodroma "Konstantin Veliki".

U periodu između 16. i 30. juna iz Niša će biti ponovo pokrenute linije do Frankfurta (Han) i Nirnberga, dok će se posle 1. jula leteti i do Hanovera, Salcburga i Tivta.

Kada je reč o Kraljevu, od 30. juna planirana je obnova letova do Beča. Tačan red letenja biće uskoro objavljen na airserbia.com <>.

Generalni direktor Er Srbije Dankan Nejsmit kaže da su se stekli uslovi da se postupno obnove letovi iz Niša i Kraljeva i da je to sjajna vest za putnike iz južne i jugozapadne Srbije, koji su tu novost željno iščekivali.

"Za sve nas u Er Srbiji je veliko zadovoljstvo što mogu da potvrdim da obnavljamo letove od 16. juna iz Niša i od 30. juna iz Kraljeva", rekao je Nejsmit i dodao da će se na obnovi letova do drugih destinacija do kojih se letelo iz Niša i Kraljeva raditi tokom narednog perioda, uz pažljivo praćenje situacije i sagledavanje svih faktora.

Aerodromi Srbije doo Niš podseća sve putnike koji putuju sa aerodroma kojima upravljaju da moraju da se ponašaju odgovorno, nose maske i prate uputstva kao i da imaju sva neophodna dokumenta u skladu sa pravilima država ka kojima se obavlja avio saobraćaj.

U saopštenju dodaju da su Aerodromi Srbije preduzeli sve potrebne mere zaštite, kako bi putnici i zaposleni na aerodromu ostali bezbedni.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencija)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.