OVA RIBA JE MRTVA OZBILJNA, JOŠ JE I U SUZAMA: Deca iz razreda primila su vakcinu, a sada hvataju 5G signal!
Devojka priča o vakcini, Foto: Printscreen

da li je realna?

OVA RIBA JE MRTVA OZBILJNA, JOŠ JE I U SUZAMA: Deca iz razreda primila su vakcinu, a sada hvataju 5G signal!

Ova je ušmrkala duplu dozu vakcine, bila je jedna od opaski

Objavljeno:

Teorije zavere o 5G mreži ne prestaju.

Taman kada se učini da se priča o 5G stanicama, antenama i štetnosti njihovog zračenja smirila, pojave se nove, još šokantije tvrdnje.

Objava koju je jedan korisnik Tvitera postavio na svom profilu to i dokazuje. Na snimku vidimo devojku, vidno uznemirena, kako apeluje na ljude da se paze nove vakcine.

- Ljudi, molim vas pazite sa ovim vakcinama. Moja mama radi u školi i prošli mesec je išla sa svojim razredom da prime vakcine. Svi iz razreda su primili vakcine. Sada se ispostavilo da postoje nuspojave vakcine, da sva deca primaju 5G signal, a imaju mobilne telefone koji hvataju 4G signal. Molim vas pazite, ne verujte nikome, ostanite kući i čuvajte se, ispričala je ona u kratkom video snimku.

Objava ne samo da je retvitovana više desetina puta, nego je pokrenula i lavinu komentara. Većina njih je bila šaljivog karaktera i aludirala na to da devojka, očigledno nije pri sebi.

- Ova je ušmrkala duplu dozu vakcine, našao se među prvim opaskama.

Neki su sa šalom nastavili, pa se pitali gde tu vakcinu mogu nabaviti.

Naravno, bilo je i Tviteraša koji su verovali da se devojka sa snimka poigrava i da nije ozbiljna.

Zeza se, očigledno. Meni je i duhovito ... sad deca dobijaju 5G signal, a imaju telefone 4G ... ostanite kod kuće, piše među odgovorima.

Bila šala ili ne, ono što jeste zabrinjavajuće jeste činjenica da neke osobe zaista smatraju da im 5G mreže mogu nauditi, veruju u razne zavere i svoje mišljenje nameću drugima. O tome svedoči i naredni tvit:

- Jesi siguran? Ona mozda nije i sprda se, ali ovakvih mišljenja sigurno ima. Samo ću podsetiti na priče oko čipa iz LK i teorija praćenja preko istog, objasnio je momak koji je video prvobitno postavio.

Zato, pre nego što nečije stavove prisvojite i pre nego u tuđe reči poverujete, prvo razmislite svojom glavom.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.