MALI STEFAN (3) HITNO MORA U HJUSTON! Ima i do 40 epileptičnih napada dnevno,TREBA MU OPERACIJA MOZGA
Stefan Majkić, Foto: Privatna arhiva

BUDIMO HUMANI

MALI STEFAN (3) HITNO MORA U HJUSTON! Ima i do 40 epileptičnih napada dnevno,TREBA MU OPERACIJA MOZGA

Stefan ima i do 40 napada dnevno i hitno mu je potrebna operacija na mozgu

Objavljeno:

Stefan Majkić (3) boluje od tuberozne skleroze, još ne hoda, još ne govori i jedina šansa za iole normalno detinjstvo mu je operacija u Hjustonu, koja košta oko 250.000 dolara, što je iznos koji mališanovi roditelji nemaju.

Da Stefan boluje od ove retke, genske bolesti koja zahvata više organa tokom odrastanja: mozak, oči, srce, kožu, pluća i bubrege, utvrđeno je u januaru 2017, kada je imao dva i po meseca. Mališan na kori mozga ima veliki broj tzv. tubera, koji su posledica mutiranog gena, a koji uzrokuju po više epi-napada u danu.

Stefan ima i do 40 napada dnevno i hitno mu je potrebna operacija na mozgu.

- Mom sinu je potrebna Vaša pomoć da ozdravi! Zamolila bih sve Vas da pomognete mom detetu koje ima samo tri godine i bori se sa teškom bolešću za čije lečenje je potrebno, nama, puno para, a udruženo i ne toliko puno.

- Zamolila bih svakog ko vidi ovo da pošalje samo jednu poruku sa tekstom 731 na 3030. Moje dete treba da ide na operaciju u Hjuston da bi mu zaustavili epi napade kojih nekada ima i po 40 dnevno. To je jedini način da bi dobio šansu da prohoda i progovori. Sve je posledica tumora koje u sklopu bolesti Tuberozna skleroza ima na mozgu. Hvala svima unapred. Jelena, majka velikog i hrabrog borca Stefana Majkica!

Potrebno je da 54 000 ljudi pošalje samo jednu poruku koja košta 200 dinara! Delite, da svi vide! Upišimo 731 i pošaljimo SMS na 3030!

Ako možete da donirate više od 200 dinara, na ovom linku imate sve ostale načine uplata, takođe ako ste iz inostranstva uđite na link OVDE.

Za više informacija, možete kontaktirati majku deteta -https://www.facebook.com/jmajkic

foto: Budi human

Šta čekate? Pomozite...

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.