Sirotinjo, samo me gledaj: Ćerka osuđenog srpskog biznismena bahanališe se na Fejsu! (FOTO)
Foto: Facebook

Tatica joj pazario bembaru!

Sirotinjo, samo me gledaj: Ćerka osuđenog srpskog biznismena bahanališe se na Fejsu! (FOTO)

"Hvala najboljem tatici!!! Sirotinja koja misli da pljuje neka me gleda! Smrt sirotinji!". Ovako glasi skandalozni post na društvenoj mreži Fejsbuk Anike Đurašković, ćerke osuđenog Mila Đuraškovića
Objavljeno: 14:42h

Anika Đurašković (22), ćerka osuđenog Mila Đuraškovića, pohvalila se na društvenim mrežama basnoslovno skupim automobilom koji je dobila od oca. Tuku, kradu, varaju...Ko su tate Veljkovih cica? Sve ih znamo i svi su bili u zatvoru! (FOTO) "Hvala najboljem tatici!!! Sirotinja koja misli da pljuje neka me gleda! Smrt sirotinji!". Ovako glasi skandalozni post na društvenoj mreži Fejsbuk Anike Đurašković, ćerke osuđenog Mila Đuraškovića. I dok se njenom ocu smeši izdržavanje kazne od sedam godina zatvora, Aniki se nasmešio skupceni poklon, upravo od "najboljeg tatice". Kada je shvatila šta je uradila, obrisala je fotografiju, ali bilo je kasno.

foto: Facebook
Anika je bez imalo obzira pozirala pored ganc novog vozila kategorije SUV - BMW X1. Automobil je opremljen najboljom i najluksuznijom opremom, pa njegova puna cena staje 43.000 evra, direktno iz fabrike.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.