Plaćanje goriva bez izlaska iz automobila? Da, moguće je!
Foto: Promo

DRIVE.GO – MOBILNA APLIKACIJA ZA PLAĆANjE BEZ ODLASKA NA KASU

Plaćanje goriva bez izlaska iz automobila? Da, moguće je!

Ova napredna usluga razvijana je u skladu sa najnovijim svetskim trendovima u digitalnim tehnologijama

Objavljeno:

Tehnološki napredak doneo nam je veliki broj mogućnosti koje nam olakšavaju svakodnevni život. Kupovina iz fotelje, kao i plaćanje putem mobilnih aplikacija postali su široko zastupljeni, a vozače će posebno obradovati vest da je sada moguće plaćanje goriva na benzinskim stanicama bez odlaska na kasu.

Inovativnu uslugu svojim potrošačima omogućila je kompanija NIS, a ovakav način plaćanja posebno je važan u trenutnim okolnostima, kada je socijalna distanca od ključne važnosti za zaustavljanje širenja svetske pandemije.

foto: Promo

Vozači su sada u mogućnosti da napune rezervoar i obave plaćanje na točionom mestu na brz, jednostavan i siguran način putem nove Drive.Go mobilne aplikacije koja se može besplatno preuzeti sa Google Play i Apple Store-a.

Sam proces plaćanja je jednostavan – nakon što korisnik instalira Drive.Go aplikaciju, potrebno je da na benzinskoj stanici skenira QR kod istaknut na točionom mestu, sipa željenu količinu goriva, a zatim pritisne dugme Plati čime završava transakciju. Korisnici koji imaju karticu lojalnosti „Sa nama na putu“ moći će da prilikom svake kupovine na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama prikupljaju bonus poene uz Drive.Go aplikaciju. Uslov je jedino da registruju svoju karticu lojalnosti u Drive.Go mobilnu aplikaciju.

foto: Promo

Plaćanje goriva bez izlaska iz vozila ne samo da smanjuje čekanje, već predstavlja i značajan doprinos kompanije NIS koja je korisnicima, u skladu sa aktuelnom situacijom, omogućila bezbedno kretanje i vožnju uz što manje socijalnog kontakta. Ova napredna usluga razvijana je u skladu sa najnovijim svetskim trendovima u digitalnim tehnologijama, a NIS je uvođenjem ove mogućnosti još jednom potvrdio svoju lidersku poziciju u oblasti modernizacije poslovanja.

Korišćenje Drive.Go mobilne aplikacije za plaćanje goriva za sada je moguće na 25 benzinskih stanica u većim gradovima Srbije, a NIS će nastaviti da širi mrežu maloprodajnih objekata na kojima će ova usluga biti dostupna.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.