VELIKI RADOVI NA VODOVODU U BEOGRADU: Ovi delovi grada ostaju bez vode
Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su auto-cisterne, Foto: Fonet/Beoinfo

radovi

VELIKI RADOVI NA VODOVODU U BEOGRADU: Ovi delovi grada ostaju bez vode

Danas od osam časova do 22 sata na opštini Savski venac bez vode će biti potrošači u Kameničkoj ulici

Objavljeno:

Pojedini potrošaci na teritoriji beogradskih opština Palilula, Stari grad i Savski venac ostaće danas i sutra bez vode, zbog prevezivanja kućnih priključaka na novu vodovodnu mrežu, saopštilo je JKP Beogradski vodovod i kanalizacija".

Na Starom gradu danas od sedam sati do 20 časova bez vode će biti potrošači u Skenderbegovoj (od Dubrovačke do Kneginje Ljubice), Cara Dušana (od Dubrovačke do Kneginje Ljubice), Kapetan Mišinoj (od Dunavske do Cara Dušana), Visokog Stevana (od Kapetan Mišine do Dubrovačke) i okolne ulice.

Danas od osam časova do 22 sata na opštini Savski venac bez vode će biti potrošači u Kameničkoj ulici (od Gavrila Principa do Lomine).

Sutra, 14. maja, na opštini Palilula od osam sati do 20 časova bez vode će biti potrošači u sledećim ulicama: Kneza Danila (od Starine Novaka do Ruzveltove), Ivankovačka (od Ivankovačke 7 do Dalmatinske), Dalmatinska (od Ivankovačke do Knez Danilove) i Vladetina (od Kraljice Marije do Knez Danilove).

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su auto-cisterne.

JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" zamolilo je potrošače da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti kontakt centru JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" na telefon 3 606 606, a informacije o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na sajtu www.bvk.rs.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.