GLUPOST JE NEUNIŠTIVA! Nestorović opet poziva žene da idu u Milano u šoping, KAŽE DA JE ZA SVE BIO U PRAVU! (VIDEO)
Branimir Nestorović, Foto: Printscreen

JEDNOM NIJE BILO DOVOLJNO

GLUPOST JE NEUNIŠTIVA! Nestorović opet poziva žene da idu u Milano u šoping, KAŽE DA JE ZA SVE BIO U PRAVU! (VIDEO)

Sve se desilo, sem šopinga u Italiji

Objavljeno:

Šoping u Italiji je bila šala da relaksira ljude, bilo je esencijalno da tada kažemo da će skoro svi da prežive - rekao je dr Branimir Nestorović tokom gostovanja na RTV Pančevo. On je ponovio poziv za odlazak u kupovinu, ali kad prođe epidemija.

Nestorović je na taj način pokušao da još jednom objasni sada izjavu sa konferencije za štampu od 26. februara u kojoj je pozivao žene da, uprkos koronavirusu, slobodno da idu u šoping u Milano.

On je gostujući na RTV Pančevo potvrdio kako je tada po pitanju mnogih stvari bio u pravu.

“Šta sam ja tada rekao? Rekao sam da će epidemija trajati dva meseca, da će doći april, da će doći UV zraci, da će se stvarati vitamin D u koži… Sve se desilo, sem šopinga u Italiji”, rekao je on i ponovio poziv za odlazak u kupovinu, ali kad prođe epidemija:

“Kažu sada da će šoping u Italiji biti neverovatno povoljan, tržni centri su potpuno prazni, kukaju da ne mogu ništa da prodaju. Kad prođe korona…”, rekao je u svom stilu Nestorović.

Po njemu, opasnosti od korone u Srbiji skoro da više nema, a mere mogu i ne moraju da se poštuju.

“Za sve van rizičnih grupa, dakle starijih od 65 godina i hroničnih bolesnika, pandemija je skoro gotova. Kada se izlazi napolje treba da se poštuju mere, ali i ne moraju”, rekao je on i objasnio:

“Mi nemamo naređenja, samo preporuke. Stariji od 65 godina bi mogli još dve-tri nedelje da nose maske kada su u zatvorenom prostoru, napolju nikako ne. Ovo više nije onaj virus sa početka.”

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.