DOKTOR KON UDARIO PO ANTIVAKCINAŠIMA JAKO! O onome što je rekao, bruji Srbija!
Predrag Kon, Foto: ATA images

dr kon kritikuje

DOKTOR KON UDARIO PO ANTIVAKCINAŠIMA JAKO! O onome što je rekao, bruji Srbija!

Dok neki protivnici neosnovano strepe od vakcinacije, ističu teorije zavere i apsolutno protivljenje cepljenju, drugi nemaju ništa protiv vakcine

Objavljeno:

Vakcina za korona virus još nije pronađena, a stručnjaci kažu da ćemo morati još mnogo da sačekamo dok ona ne bude proizvedena. Međutim, dok mnogi iščekuju imunizaciju od nove pošasti, vakcina uopšte je kao izum ponovo došla u žižu rasprave na društvenim mrežama. I ponovo se oglasio dr Predrag Kon. Dok neki protivnici neosnovano strepe od vakcinacije, ističu teorije zavere i apsolutno protivljenje cepljenju, drugi nemaju ništa protiv vakcine, ali ipak sumnjaju da se ponekad iza kulisa kriju i neki interesi. Naravno, postoje i pobornici vakcinacije, a u celom tom miksu različitih mišljenja, padaju pretnje i uvrede.

Meta uvreda neretko je naš čuveni epidemiolog Predrag Kon. Ovo je njegov najnoviji odgovor.

- Interesantno je da se oni koji se u svim situacijama izjašnjavaju protiv vakcinacije, čak povremeno i otvoreno kažu da bi pre izabrali smrt od zarazne bolesti od toga da se vakcinišu?! Dakle, ti ljudi vrlo često meni spočitavaju da pretim!? Ne... Nijedan razlog za tako nešto. Žao mi je što će kad tad u životu upasti u žestok konflikt sa društvom i zakonom. Nema veze sa mnom. Želim im uvek sve najbolje - napisao je Kon na svom fejsbuk profilu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.