USKORO ĆETE SAZNATI ŠTA VAM JE SPREMAO BIL GEJTS! Georgiev zagazio duboko u teorije zavere, putem kojim se ređe ide
Uskoro mnogo više na ovu temu dame i gospodo, Foto: Printscreen

raskrinkavanje

USKORO ĆETE SAZNATI ŠTA VAM JE SPREMAO BIL GEJTS! Georgiev zagazio duboko u teorije zavere, putem kojim se ređe ide

Uživajte u poslednjim trenucima vaših zabluda o filantropu i humanisti

Objavljeno:

Popularni pevač i kantautor Vlado Georgiev sve se češće bavi politikom i globalnim trendovima, a nešto manje svojim osnovnim tanimanjem - muzikom. Zanimljivo je da je i s ovim novim hobijem ili opsesijom, zavisi kako se posmatra, takođe pronašao veliki broj ljubitelja, tj. pratilaca.

Usred epidemije koronavirusa Vlado Georgiev se nije oglasio novom pesmom već novim tvitom i to komentarušući Bila Gejtsa i njegovu ulogu u pandemiji, kao i 5G mreži.

- Vrlo brzo ćete saznati šta vam je spremao genijalni Gejts. Evo, tvit je tu pa neka stoji. Da se zna. Uživajte u poslednjim trenucima vaših zabluda o filantropu i humanisti, kao i kompletnoj bankarskoj i finansijskoj eliti. Uskoro mnogo više na ovu temu dame i gospodo - napisao je Georgiev i tako najavio da će i nadalje pratiti ovu temu.

Treba, naravno, podsetiti da je Georgiev u poslednje vreme imao niz zanimljivih izjava i tumačenja od kojih su mnoga prilično šokirala neke od obožavalaca njegovih pesama.

- Čitav život volim globuse, jer volim taj pogled na svet, kontinente mora, ali u poslednje vreme stvarno verujem da Zemlja nije okrugla. Nema nijednog dokaza. Nikola Kopernik nije imao gde da se popne. Pogledajte kako avioni lete i shvatićete da ne postoje letovi ukrug, već samo na jednu stranu - rekao je pevač u jednoj TV emisiji, a nešto kasnije malo i dopuni ovu svoju izjavu:

- Naravno da ne mogu sa sigurnošću da tvrdim, kao što niko ne može da tvrdi ni da je okrugla. Pri pojavi same te priče da, zapravo, nije onako kako je neko pomislio još u srednjem veku, jer nije, ustvari, imao odakle da je vidi, kao ni dan-danas. Ja i dan-danas odgovorno tvrdim da niko nikad nije bio na Mesecu. To je potpuno jasno svima. To je režirao (Stenli) Kjubrik u studiju - objasnio je Georgiev tada.

Sada, po njemu, ovaj novi film o pandemiji koronavirusa režira Bil Gejts.

Šta vi mislite, ima li u tome istine?

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.